Úgy tűnik, hogy a jelenlegi helyzet miatt nagyon sokat kell várni a folytatásra.

Sajnos van egy rossz hírünk: nagyon sokat kell még arra várni, hogy megnézhessük az HBO sikeres The Last of Us sorozatának második évadát. Valamelyest jó hír viszont, hogy nagyjából tudjuk, hogy meddig kell várni.

A The Last of Us hatalmas sikert aratott az HBO – és a PlayStation – számára, a kritikusok „minden idők legjobb videojáték-adaptációjának” tartják, és a sorozat bemutatása óta növekedésnek indultak a játékeladások is. Úgy tudjuk, hogy a második évad a The Last of Us Part 2-t dolgozza fel. Az HBO egyik felelős vezetője, Francesca Orsi nemrég azt is közölte, mire számíthatunk a megjelenés kapcsán. A Deadline-nak adott interjújában Orsi elárulta, hogy a The Last of Us második évadának bemutatóját

2025-re tervezik.

Van azonban egy esemény, ami befolyásolhatja ezt a megjelenést: a jelenleg is zajló amerikai írósztrájk. Orsi szerint túl korai lenne megmondani, hogy a sztrájk pontosan hogyan befolyásolja sorozat forgatását, de hozzátette, hogy tényleg valamikor 2025-ben tervezik bemutatni a sorozatot. Ezek szerint legkorábban valamikor 2025-ben találkozhatunk ismét a The Last of Us sorozattal, vagyis nagyjából két év várakozással kell számolnunk.

Orsi hozzátette, hogy ha a sztrájk további hat-kilenc hónappal elhúzódik, az veszélyeztetheti a 2025-re tervezett sorozatokat, köztük a The Last of Us-t is. Úgy tudjuk, hogy mivel nincs forgatókönyv, a The Last of Us sorozat castingján a színészek a játékból olvasnak fel sorokat.

Ez is érdekes:

Hoppá: elérhetővé vált a Battlefield 2042 Elite Edition – ezt kapod vele

 

×