Erősen úgy tűnik, hogy a következő God of War játék előkészületei már elkezdődtek.

Kétségtelen, hogy a Santa Monica Studio az utóbbi években hatalmas sikert értek el a PlayStation számára. Az utóbbi évek mindkét God of War játéka tarolt, így talán senki nem kételkedik abban, hogy lesz folytatás. Eddig azonban semmilyen jel nem utalt arra, hogy megkezdték volna a Ragnarök utáni események kidolgozását. A God of War franchise mögött álló csapat azonban a jelek szerint olyan embereket keres, akik segítenek a franchise következő részének elkészítésében.

Bár a God of War Ragnarök ezúttal lecsúszott az Év játéka díjról az Elden Ringnek miatt, a kritikusok körében nagy sikert aratott, amikor megjelent. A Santa Monica valószínűleg gyorsan szeretne erre a sikerre építeni, így elvileg megkezdték a csapat építését a következő részhez.

A GameRant szerint a stúdió olyan combat designereket keres, akik kiválóan ismerik a God of War korábbi részeit. A sikeres pályázótól elvárják, hogy legalább 4 éves játékfejlesztési tapasztalattal rendelkezzen, és képes legyen mélyrehatóan beszélni a harcrendszerekről, mechanikákról és ellenfelekről.

Maga a hirdetés persze lehet, hogy egy teljesen új, harcalapú játékra vonatkozik, azonban mivel a hirdetés kifejezetten megköveteli „a God of War (2018) és a God of War Ragnarok (2022) ismeretét”, valamint az abban bevezetett rendszereket, úgy tűnik, hogy a God of War története még messze nem ért véget. A megjelenés azonban persze még hosszú évekre van. A várakozás azonban nem fogja zavarni azokat, akik szeretnék folytatni Kratos vagy fia kalandját.

Ezt láttad már?

El is felejted az egészet, mire a The Last of Us sorozat 2. évada megjelenik

 

×