Folyamatosan fejlődik az alkalmazás.

A WhatsApp az elmúlt években rengeteget fejlődött, ám úgy tűnik, hogy a Meta továbbra sem hagyja abba a kemény munkát. Az applikáció fejlesztői alig egy hete jelentették be, hogy egy igazán remek funkcióval bővülhet az alkalmazásuk. Röviden, tömören egy extra titkosítási réteget kapunk.

A kiemelten privát beszélgetéseinkhez csak a telefon PIN kódjának, jelszavának begépelésével vagy épp biometrikus azonosítással férhetünk csak hozzá. Mindeközben az értesítéseknél is odafigyel ezekre a WhatsApp, nem jeleníti meg az üzenetek konkrét tartalmát. Úgy tűnik, hogy a héten ismét egy régóta kért és várt funkció élesedett, melyről külön blogbejegyzésben is megemlékeztek a programozók.

Most már gond nélkül szerkeszthetjük az üzeneteket!

A szerkesztett üzeneteknél a „szerkesztve” felirat fog megjelenni, így azok, akikkel üzenetet váltasz, tudni fogják, hogy korrigáltad a szöveget, a szerkesztési előzményeket viszont nem fogják látni. Az összes személyes üzenethez, médiatartalomhoz és híváshoz hasonlóan az üzeneteidet és a szerkesztéseket is végpontok közötti titkosítás védi. A Meta világszerte meg is kezdte a funkció bevezetését, néhány héten belül minden egyes felhasználó számára elérhető is lesz majd. A funkció használatához csak meg kell nyomni hosszan a 15 percen belül az elküldött üzenetet, majd a menüből ki kell választani a „Szerkesztés” lehetőséget. Nem is lehetne egyszerűbb, ugye?

Forrás: HVG

Mindenki imádni fogja – Zseniális újdonság érkezett a WhatsAppba

×