Vihar előtti csend a Riot Games-nél.

Ahogy arra számítani lehetett, új Valorant frissítés érkezett kedd délután. A szokásos ütemtervnek megfelelően először az NA/LATAM régió kapja meg a csomagot, míg az európai felhasználóknak szerda délelőttig kell várniuk. Szerencsére a hivatalos fejlesztői bejegyzéseknek hála átfogó képet kaphatunk arról, hogy milyen újdonságok, fejlesztések érkeztek a Riot Games FPS lövöldéjébe.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Valorant v6.10!

A PBE tesztverziókból lehetett már sejteni, hogy átalakul a Spray felület és a Collection UI is. A Sprayeket mostantól egy dedikált Wheel menüre rendezhetjük, így akár többfélét is fújhatunk majd a meccsek alatt. Nem egetrengető újdonság, de több játékos is kérte a fejlesztőket valami hasonlóra.

A Collection fül alatt pedig egy sokkal átláthatóbb menüt kapunk, jóval egyértelműbb módon rendszerezhetjük, vizsgálhatjuk a megvásárolt fegyverskinjeinket. Két ügynök is kapott-kisebb nagyobb változásokat:

  • Brimmstone esetében átdolgozták a Sky Smoke (E) és Orbital Strike (X) képességeknél használt „célkeresztet”, így a 6.08 előtti állapotok köszöntenek vissza ránk. Brimmstone Sky Smoke, Orbital Strike és Omen From the Shadow képességeinél pedig nem fogunk többé találkozni a felesleges egérkurzorral.
  • Reyna kapott néhány új voiceovert, több interakciót várhatunk Gekko, Chamber és KAY/O ügynökökkel.

Borító: Youtube

Egy új csomag is érkezhet jövő hét elején:

Új fegyverekkel bővülhet a Valorant egyik legnépszerűbb kollekciója

×