Könnyen lehet, hogy napokon belül meg is érkezik.

A Riot Games szakemberei szinte minden második-harmadik héten lelepleznek egy-egy új skinkollekciót. Ezek egy része teljesen friss alapokra épül, míg mások egy-egy korábbi csomag újabb fegyvereket tartalmazó kiadásai. Úgy tűnik, hogy a Riot Games 2021 után egy közkedvelt Bundle harmadik részével „ajándékozná” meg a játékosokat.

A MagePunk „1.0” 2021 elején érkezett meg a játékba. Ekkor Ghost, Spectre, Bucky, Marshal és egy Melee skin üthette a játékosok markát. Még abban az évben, november közepén megérkezett a 2.0 Bundle is. Ebben Operator, Sheriff, Ares, Guardian és szintén egy Melee skin kapott helyett. Gyanús lehet, hogy a Vandal és Phantom fegyverek közül egyik sem kapott ilyen skint, ám úgy tűnik, hogy kiderült miért is volt ez.

 

Hamarosan érkezik a Magepunk 3.0, Phantom és Vandal skinekkel!

ValorLeaks hétfő délután osztotta meg a követőivel a friss információkat. Nagy eséllyel napokon, heteken belül beeshet a Magepunk 3.0, mely Phantom, Vandal és egy pillangókés ihlette Melee skint már biztosan elhoz a Valorantba. A másik két skin kilétét egyelőre homály fedi, ám könnyen lehet, hogy hamarosan erre is fény derül. Egyelőre az ár is teljesen ismeretlen, ha a korábbi, 1.0 és 2.0 változatokból indulunk ki, akkor 6734-7100 VP körüli árcédulára számíthatunk majd. 

Update – Május 29-én érkeznek is!

 

A fejlesztők hétfő késő este publikálták a jó minőségű képet, néhány extra információval megfűszerezve. A szöveg alapján az is előfordulhat, hogy csak Vandal és Phantom jár a kés mellé, ekkor értelemszerűen barátságosabb árcédulával kalkulálhatunk majd. Május 29-én érkezik meg a játék Store felületére.

Borító: YouTube

Phantom vs. Vandal? – A Riot végre elárulta, hogy melyik a győztes

×