Egymásnak eresztették a játék két fő fegyverét.

Heteken belül a Valorant (1.0) harmadik évét ünnepelhetjük. Nagy eséllyel a Riot Games sem hagyja ingyenes tárgyak nélkül a dátumot, ám ezúttal a fegyverek kerültek középpontba. Gyakorlatilag a játék megjelenése óta nem változott a felhozatal. A játékosok a Buy menüben ugyanazokat a fegyvereket láthatják és vásárolhatják, mint három éve. Ezek tulajdonságai és árcédulái azonban többször is módosultak az elmúlt évek során.

Szintén örök kérdés, hogy a játék két fő fegyvere, a Phantom és Vandal közül melyiket preferálják jobban a játékosok. A Vandallal szinte minden esetben elég egy fejlövés, míg a Phantom inkább a darálásban jeleskedik. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy melyiket használják többen a Valorant szerverein.

Erre maga a Riot Games adta meg a választ!

A fejlesztők egy részletes blogbejegyzést szenteltek a témának, mely leginkább a statisztikák kedvelőinek lehet érdekes olvasmány. Ebben kitértek arra is, hogy milyen arányban vásárolnak Phantomot vagy épp Vandalt a játékosok. A fenti diagrammból hamar kiderülhet, hogy brutálisan vezet a Vandal mind a profi játékosok, mind pedig az „átlagos”, ranked módban lövöldöző felhasználók körében. A CS:GO-val ellentétben itt egyik oldalon sincs fegyverkorlátozás, így bármelyik oldalon vásárolhatjuk mindkét fegyvert. Úgy tűnik, hogy a játékosok jobban szeretnek pötyögtetni, mint túrni, mérföldekkel nyerte ezt az összecsapást a Vandal. 

Borító: YouTube

Ezek most a Warzone 2 legjobb beállításai, ha sok FPS-re van szükséged

×