Az alapvetően rövid- és középtávon hatásos gyógyító fegyverrel olyan találatot vittek be a Warzone 2-ben, amit még nem láttunk.

Rendesen kifeszítette a Warzone 2.0-ban lévő Revive Pistol határait egy játékos, és szerencsére meg is örökítette a talán soha vissza nem térő pillanatot. A Redditen feltűnt videó azt mutatja, hogy a csapattársaknak életerőt juttató fegyverrel – ami nem is hagyományos lövedéket, hanem injekciót lő ki – olyan távolságból is célba lehet találni, amit mindezidáig lehetetlennek gondoltunk.

Forrás: ActiVision

A videót a GameRant szúrta ki: a közelről rém hatékony Revive Pistollal egy rendkívül jól képzett (vagy mocskosul szerencsés?) játékos olyan távolságból, ráadásul helikopterről talál célba, ami mesterlövész puskával is kihívás. A népszerű online csatatér rengeteg látványos videót szül, de ehhez hasonlót azért baromi ritkán látni. A Revive Pistolt használó gamer előbb mesterlövész puskával talál célba, aztán gyakorlatilag ugyanakkora távolságra enged el egy, majd még egy lövést a Revive Pistollal. Mindenki őszinte és legnagyobb döbbenetére a második elsütés célba talál és a lövedék elkezdi életerővel feltölteni a csapattársat.

This revive pistol shot is insane
by u/Reddit_is_for_QTs in CODWarzone

Azok akik valaha játszottak FPS-sel és/vagy a Warzone 2-vel, sokszor lehetnek szemtanúi elképesztő képességeknek, mind a csapattársak, mind az ellenségek részéről, de megállapodhatunk, hogy ilyesmit azért nem nagyon látni. Akár puszta szerencse (bár az unott köhintés inkább higgadt rutinra utal), akár tehetséges lövészi szakértelem volt mögötte, mindenképpen lenyűgöző teljesítmény.

Messzire inkább ilyesmivel lőnénk a WZ-ben:

Ez jelenleg a két legjobb választásod, ha Warzone 2-ben Snipereznél

 

×