Virágkorát éri a kategória.

A Warzone 2 kezdeti szakaszában több fejlesztést is eszközöltek a programozók. Ezek egy része sikerként könyvelhető el. Vannak azonban olyan funkciók, melyeket azóta vissza kell állítani, annyira nem jött be a játékosoknak. Ilyen a lelőtt játékosokból kieső loot, a viszonylag szabadabban variálható Perkek, de a fegyverek terén is radikális változások következtek be.

Season 3-ig akármit csinálhattunk, egy Sniper sem volt képes arra, hogy egyetlen fejlövésből leterítsen egy-egy felpáncélzott  ellenfelet. Akkor sem, ha közvetlen közelről lőttünk rájuk. A közösség egy része örült ennek a döntésnek, ám a többség szerint a Call of Duty egyik alap mechanikáját ölték meg a fejlesztők. Úgy tűnik, hogy a közösségi nyomás nem ismer határokat, hiszen Season 3-tól kezdődően már a megfelelő lőszer kiválasztásával egy kattintás is elegendő lehet.

Ez most a két legjobb választás!

A nyers statisztikákat és a játékosok preferenciáit átböngészve jelenleg két Sniper jöhet képbe. Az egyik a Season 3-ban bemutatkozott FJX Imperium, míg a másik egy régi kedvenc, az MCPR 300. A fenti képről pillanatok alatt leolvashatjuk a WarzoneLoadout által javasolt kiegészítőket is. Az attachmentek mellett a Weapon Tuning értékek is komoly szerepet kapnak. A .408 Explosive kihagyhatatlan, hiszen csak ezzel a lőszerrel aknázhatjuk ki a fentebb említett, „egyhites” potenciált.

Van még lejjebb? – Már az Erőt is használják a Warzone 2 csalói

×