Különös csalásforma kezd elterjedni.

A Call of Duty: Warzone 2020-as megjelenése óta komoly probléma a cheaterek számának visszaszorítása. Az ingyenes, multiplayer játékoknál nem sok jobb célpont van a csalások gyártói számára. A Vanguard startjára kis túlzással már használhatatlan volt a játék. A fejlesztők nem várhattak tovább, egy új védelmet élesítettek a RICOCHET képében.

Túlzás lenne azt mondani, hogy tökéletes a védelem, ám egy fokkal kevesebb rosszakaróba futhatunk bele azóta a meccseken. Vannak azonban olyan csalások, csalásformák, melyek gond nélkül kikerülik a legerősebb védelmeket is. Sok esetben pedig nem is titkolják ezek használatát a játékosok, sőt, talán még azon is versenyeznek, hogy kinek sikerül látványosabban megölnie az ártatlan felhasználókat.

Ezúttal már az „Erőt” is bevetették!

A fenti videón aztán mindent megkapunk. A Wallhack/ESP már alap, ám a szokásos onetap aimbot fejesek helyett egy másik jelenség köszönt vissza ránk. Kicsit megmosolyogtató, hogy a puszta kezével, tényleg a Star Wars-ből ismerős Erőt imitálva hullanak a csaló játékos ellenfelei. Általában az ilyen szintű csalásokat pár meccs alatt elkapja a védelem, de érdekes látni, hogy mindig ki tudnak találni valami újat a csalók. Ez mindig egy örök macska-egér játék lesz, beszéljünk akármilyen multiplayer címről is.

Lesz miből választani! – Ezekkel a Call of Duty módokkal játszunk a héten

×