Nem érdemes visszafognunk magunkat.

A Warzone 2 harmadik szezonja két új fegyvert is elhozott a játékba. Az FJX Imperium egy igazán ikonikus Sniper, mely a friss címben is hatalmas népszerűségnek örvend. Azóta is a legjobb, legnépszerűbb 10 fegyver között emlegethetjük bármikor is nézzünk rá a statisztikákra. Ezen sokat segít, hogy a fejlesztők meggondolták magukat és végre néhány Sniper egy lövésből is leterít teljesen felpáncélzott ellenfelet.

Gondolhatnánk, hogy a másik Season 3-as újonc leszerepelt, ám hasonló számokat olvashatunk le a Cronen Squall neve mellett is. Gyakorlatilag a TOP 5-ből sem lehet kitúrni, a játékosok szintén megkedvelték az elmúlt 5-6 hét során. Úgy tűnik azonban, hogy még mindig tud meglepetést okozni, a Reloaded frissítés után is.

Nézzük is, hogyan érdemes felszerelni a fegyvert!

Ebben ismét Metaphor, a Warzone 2 nagy szakértője lesz a segítségünkre. Az utóbbi tesztelgetései során olyan összeállításra bukkant, mely újabb utat nyithat meg a Cronen Squall kedvelőinek. A Battle Rifle akár messzi célpontokra is hatásos, miközben kellemes TTK értékkel rendelkezik, a pontossága is pazar és a tárkapacitás sem szenvedi meg az előzőket. Íme az ajánlott kiegészítők listája:

  • Muzzle: ZLR Talon 5
  • Barrel: HR6.8 Barrel
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Magazine: 50 Round Mag
  • Optic: SZ Holotherm

Inkább Snipereznél?

Ez jelenleg a két legjobb választásod, ha Warzone 2-ben Snipereznél

×