Ezúttal érdemes kapkodni: még egy rövid ideig töredékáron, 50-85% kedvezménnyel juthatsz hozzá a kiadó kultikus címeihez.

Nagyon nyakon vágta legnagyobb játékai árát a Bethesda, így a kiadói vásáron olyan franchise-ok PC-s kiadványai kaphatók az eredeti áruk töredékéért, mint

a Fallout (1-3 és a New Vegas), a The Elder Scrolls (Morrowind, IV Oblivion, Skyrim, Daggerfall, Arena) a Dishonored (1-2), vagy a Wolfenstein összes.

Az ajánlatok között szó szerint gombokért eladó Doom (1-3, 64) játékok is vannak, és akkor még nem beszéltünk a The Evil Within sorozat leakciózott kiadványairól, vagy a Quake franchise-ról (1-4 és az Arena) és például a Preyről, amit (kiadástól függően) rögtön 75-80% kedvezménnyel pakoltak fel a kínálatba.

Az ajánlatok között teljes játékok, bővített kiadások, DLC-k, season passok, epizódok egyaránt találhatók, sőt, még egy The Evil Within soundtrack is bekerült, bár ennél pont nem jeleznek leárazást. A Bethesda Publisher Sale csupán pár napig kínálja ekkora kedvezményekkel a legnagyobb címeket, amiket a kedvezményes vásárlás után is örökre megtarthatsz. Az akció oldalán fut egy visszaszámlálás, ami éppen május 25-e éjfélkor jár le.

Van, ahol még jóváírást is kapsz, ha vásárolsz:

Akciófigyelő | Kedvezmények mellé mostantól jóváírást is kapsz az Epic Games Store-ban

 

×