Nem elég, hogy visszatért az Epic Games Store-ba a Mega Sale és van ingyenes AAA game, még visszatérítés is jár – mutatjuk hogyan.

A mai naptól kezdve minden alkalommal, amikor vásárolsz valamit az Epic Games Store-ban, a vásárlás értékének öt százalékát visszakapod bolti kredit formájában.

Az új program neve Epic Rewards.

A kreditet szinte minden Epic-vásárlás után megkapod, beleértve a játékokat, alkalmazásokat, DLC-ket és még az olyan virtuális valutákat is, mint a Fortnite-ban használt V-Bucks, sőt: egyes előfizetéses vásárlások szintén jogosultak rá. A kreditet két héttel a vásárlás után kapod meg, aztán kedvezményekkel és kuponokkal együtt tudod felhasználni (bár a Fortnite Crew-hoz hasonló előfizetésekhez például nem jó).

A visszatérítést nem feltétlenül kell azonnal elköltened egy másik játékra, bár érdemes észben tartanod, hogy van rendelkezésedre álló keret, hiszen minden egyes jutalom 25 hónappal az Epic számládhoz való hozzáadása után lejár. Minden felhasználó automatikusan bekerül a programba, miután elfogadta az áruház legújabb végfelhasználói licencszerződését (kivéve persze azokat, akik a szülői felügyelet miatt önállóan nem vásárolhatnak a fiókjukban). Az Epic ugyanazon a napon vezette be a kreditvisszatérítős programot, amikor elindult az áruház legújabb Mega Sale-je. Számos játék árát akár 75 százalékkal is csökkentették:

akciós például a Returnal (20%), a Far Cry 6 (75%), a Cyberpunk 2077 (50%) és az Alan Wake Remastered (60%) is.

Az áruház automatikusan alkalmazza továbbá az Epic Coupont a legalább 14,99 dolláros vásárlásoknál. Ez a pénztárnál további 25 százalékot farag le az árból ez a FIFA 23 Ultimate Edition, a Madden NFL 23 All Madden Edition és az EA Sports PGA Tour Deluxe Edition kivételével minden játékra érvényes. Az akció június 15-ig tart. A jutalmazási program és az akció mellett az Epic továbbra is heti rendszerességgel kínál ingyenes játékokat a felhasználóknak. A legújabb cím, ami jövő csütörtök 17 órától ingyenes, megint egy Msytery Game, amit csak az akciós időszak első pillanatában lepleznek le.

Hasonlóan a minap egy hétre díjmentessé vált Death Strandinghez:

Akciófigyelő: Ingyenes a Death Stranding az Epicen – Csapj le rá most!

 

×