Hivatalosan is bejelentették a Mortal Kombat 12. részét, ami igazából simán csak Mortal Kombat 1. Lesz benne izgalmas karakter bőven.

Ed Boon, a Mortal Kombat sorozat társalkotója már egy ideje utalgat a rajongóknak a következő játék kapcsán, az elmúlt hetekben pedig azt is megmondták, hogy mikor várható a hivatalos leleplezés.  Ahogy arra már korábban utaltak, az új játék nem feltétlenül folytatás, inkább a Mortal Kombat rebootja, ezért nem is kapott számozást először számozást. Miközben a játék nem összetévesztendő az eredeti, 1992-es Mortal Kombattal vagy a 2001-es Mortal Kombattal, annak ellenére kapott most számozást. Egy 1-est.

Szeptember 19-én jelenik meg a Mortal Kombat 1.

 

Ahogy a nemrég közzétett rövid trailerben látható, izgalmas kalandokkal teli történetet kapunk, visszahozva a legismertebb és legdurvább karaktereket. Ez azt jelenti, hogy a készítők egy teljesen új idővonalat vezetnek be, szóval van értelme, hogy elölről kezdik. Sok dolog persze nem derült ki azon kívül, hogy a játék már most, május 19-én elérhető lesz, illetve valamikor lesz egy zárt béta időszak kizárólag PlayStation 5 és Xbox Series X tulajdonosok számára. Az előrendelők egyébként kapnak egy jó kis Shang Tsung skint és beta hozzáférést is.

Ezt láttad már?

Kiderült: akár már jövőre megérkezhet a GTA VI – íme a bejelentés!

 

×