A Perk csomagok már a ládákban is ott bujkálnak.

A Perkek 2007 óta a Call of Duty játékok részeit képezik, hiszen már az első Modern Warfare elhozta ezt a frenchise-ba. A különféle „képességek”, előnyök többféle játékstílushoz igazíthatóak, így gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló Perket. Nem is csodálkozott senki, amikor a Warzone, majd a Warzone 2 címekben is megtalálhattuk ezeket. A Warzone 2-ben több szinten is átalakításra kerültek ezek, például csak Season 2 óta lehet csak jobban személyre szabni a Perk összeállításainkat, előtte a fejlesztők által megálmodott kombókkal kellett beérnünk.

Ahogy a fegyvereknél, úgy a Perkeknél is előfordulhat, hogy olyan, hogy egy adott szezonban valamelyik túlzott dominanciára is képes a kategória többi eleme felett, ez ellen nem igazán tehetünk semmit. Most már különösen fontos elemei a játéknak, hiszen a pár napja elstartolt Reloaded frissítés után már a Supply Boxokban és Buy Stationökben is találkozhatunk Perk csomagokkal. Így olyan játékosok is profitálhatnak belőle, akik még nem hívták le a Loadout Dropjukat.

Melyek lehetnek most, Season 3-ban a legjobb Warzone perkek?

Az ítéletben a Dexerto szakértői lesznek a segítségünkre. Megpróbálták rangsorolni a Perkeket a nyers tulajdonságok alapján. Ahogy azonban fentebb is említettük, érdemes lehet a saját szájízünk szerint is kombinálni ezeket.

A Base Perkek

  1. Overkill
  2. Double Time
  3. Scavenger
  4. Tracker
  5. Battle Hardened
  6. Bomb Squad
  7. Strong Arm

Az Overkill egyértelműen a Warzone 2 egyik legjobb választása. Segítségével két Primary fegyvert is kiszedhetünk egy-egy loadoutból, kellemes előnyt kovácsolva ezzel. A virtuális dobogóra felért még a Double Time és a Scavenger is. Előbbi az ellenfelek követésében segíthet minket, míg az utóbbit használva nem kell aggódnunk a lőszerek és armor plate miatt.

Bonus Perkek

  1. Fast Hands
  2. Resupply
  3. Cold-Blooded
  4. Spotter
  5. Focus

A Fast Hand szintén elég egyértelmű választás. A segítségével jóval gyorsabban újratölthetjük fegyvereinket, de a fegyverek közötti csere is hamarabb megy végbe. Kiválóan kombinálható az Overkillel. A Resupply és a Cold-Blooded nem rossz választás, de ezek eredményessége már nagyban függ, hogy milyen játékstílussal rendelkezik az adott játékos.

Ultimate Perkek

  1. High Alert
  2. Ghost
  3. Quick Fix
  4. Birdseye
  5. Survivor

Az első helyen a High Alertet találhatjuk meg szinte minden egyes listában. A High Alertet használó játékosokat a Warzone 2 figyelmezteti, ha célkeresztben vannak. Ez roppant értékes információ lehet, hiszen nagyjából még az irányt is belőhetjük. Egy olyan rövid TTK értékkel rendelkező játéknál, mint a Warzone 2, kritikus lehet a használata. A Ghost szintén kiemelendő még, főleg a lopakodást jobban preferáló játékosok számára. A Ghost elrejti őket az UAV és Heartbeat Sensor tárgyak elől, így észrevétlenül haladthatnak tovább a kiszemelt áldozat felé. A harmadik helyezett Quick Fix segítségével pedig Armor Plate felhelyezés közben egy kis extra regenerálódást is kapunk, mely kritikus lehet tűzpárbajok közben vagy után. A Birdseye és a Survivor Perkekkel nem igazán érdemes foglalkoznunk, sajnos túl gyengére sikerültek.

Hogy néz ki a te Perk csomagod?

Vicces módon szerezhetsz ajándék SR-t a Warzone 2 Ranked módjában

×