Ki kell használni, míg lehet.

A Season 3 Reloaded elhozta a várva várt Ranked módot Warzone 2-be. A játékosok immár ellenőrzöttebb körülmények között, kompetitív módon is egymásnak eshetnek. A Modern Warfare II-höz hasonlóan itt is SR pontok szerzésével haladhatunk feljebb a ranglétrán. Minden egyes divízió meghatározott, fix SR határértékkel rendelkezik, így akár pár pont is dönthet arról, éppen milyen rangban is csatlakozunk be a szerverhez.

A játékosok a pontmaximalizálás érdekében mindent bevetnek, ám úgy tűnik, hogy nem várt segítséget is kaptak a fejlesztőktől. Annak ellenére, hogy a patch notes-ban azt állították nem lesznek kövek, kavicsok a Gulagban, mégis ezek segítségével tudunk egy minimális előnyt kovácsolni.

TimTheTatman elárulta a „nagy titkot”!

Nem kell mást tenned, mint a Gulagban dobálgatni a kavicsokat az éppen harcoló ellenfelekre. Ezek egy pontnyi sebzést jelentenek csak, ám, ha a vesztes játékost sikerült eltalálnunk, akkor bizony ingyenes SR pontban részesülünk. A játék minden egyes ilyen műveletet Assistnak érzékel, így 5 SR pont üti a markunkat. A fejlesztők nagy eséllyel hamar javítják a hibát, könnyen lehet, hogy teljesen csendben, egy hotfix keretein belül. Érdemes tehát minél gyorsabban kipróbálni, de készülj fel arra, hogy mire ezeket a sorokat olvasod, lehet javította is a Raven Software / Infinity Ward gárdája. A kedd esti frissítésben megemlítettek egy SR hibát, ám ez olyan esetekre vonatkozott, amikor a meghalt Squad tag az élők ölései után kapott extra SR-t.

Ezek most a Warzone 2 legjobb beállításai, ha sok FPS-re van szükséged

 

×