Friss szivárgások szerint a GTA VI-ba olyan funkciók is érkeznek, amiket korábban nem láttunk a sorozatban. Ezek közé tartozik az egyik legjobb vízi sport.

Annak ellenére, hogy a Rockstar hosszú ideje hallgat a GTA 6 fejlesztéséről, sőt még a szivárgásokat és pletykákat is igyekeznek eltűntetni az internetről, néha egy-egy információ felborzolja a rajongók hangulatát. Most is ezt történik, amikor egy szivárgásból kiderült, hogy egy népszerű vízi sport is bekerülhet a játékba.

A GTA 6-ban elvileg szörfözni is lehet majd, ami ritka a videojátékokban.

És valóban. Ha belegondolunk, nem sok játékban szörfözhettünk eddig. A 2000-es évek elején volt a Kelly Slater’s Pro Surfer, a Transworld Surf és a Sunny Garcia Surfing, ám olyan kezdetlegesek voltak, hogy semmi sem volt olyan, mint a való életben. Azóta a szörfözés a játékokban többnyire eltűnt. Ez azonban megváltozhat a GTA VI-tal.

Az Xfire szerint legalábbis így lesz:

 

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, több szivárogtató szerint is nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztők a vízmechanikákra.

„Ha minden igaz, a víz aktívabb szerepet kaphat a játékban. Nem csak valósághűbb hullámok, továbbfejlesztett úszási mechanika várható, de víz élethűbb lesz. A GTA 6 egy teljesen új funkcióval érkezik: a szörfözéssel!” – írja a lap.

„A Rockstar Games állítólag felvett egy 20 fős csapatot, akik kizárólag a GTA 6 vízfizikáján dolgoznak, így a sorozatban először mutatják be a szörfözést” -teszik hozzá.

A kérdés persze csak az, hogy mennyire lesz élethű a szörf a játékban. Van egy olyan érzésem, hogy a fejlesztők semmit nem bíznak majd a véletlenre.

Ezt láttad már?

Nem tud aludni, aki megnézte: ez a horrorsorozat sosem látott siker

 

×