A fejlesztők végre meghallhatták a kéréseket.

A Warzone 2, a DMZ és a Modern Warfare II is nagy frissítést kapott a hét közepén. A fejlesztők az előző érában megszokott Reloaded nevet aggatják ezekre a szezonközi csomagokra. Ezek általában fegyverváltoztatásokat, néhány újdonságot és több apró fejlesztést tartalmaznak. Ezúttal sem úsztuk meg nerfek és buffok nélkül, szinte minden kategória érintett volt.

A játékosok régóta kérték a fejlesztőktől, hogy a Warzone 2 és DMZ AI botjaival is kezdjenek valamit. Sok esetben elképesztően erősnek tűnnek, hatalmas távolságokból is probléma nélkül ontják a fejeseket a valódi felhasználókra. Úgy tűnik, hogy végre ezek a kérések a programozókhoz is eljutottak, hiszen a Season 3 Reloaded frissítési jegyzéke bizony külön kiemelte az AI nerfet.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A Strongholdoknál biztosan megkezdődött már a gyengítés, de a felhasználói tapasztalatok alapján a többi esetben is egyértelműen könnyebb legyőzni a botokat.

  • Nincsen Armor Plate a botokon
  • A pontosság közel 27%-kal csökkent a botoknál
  • Egyedül a Kastov 762-t használhatják, mint elsődleges fegyver
  • Kizárólag a Frag, Semtex és Gas gránátokat használhatják

A pontosság nerfelése és az Armor Plate kivétele hangzik a legjobban, hiszen így bizony valóban jóval hamarabb átverekedhetjük magunkat rajtuk. Remélhetőleg további változásokat is eszközölnek a fejlesztők, ha indokolttá teszik a belsős statisztikák.

Három eszközt is kiválthat!? – Íme a 2023-as Asus ROG Flow Z13

×