Igazi kincsre bukkant.

Manapság, amikor ekkora szakadék van a használt és új videókártyák között, bizony nem egyszerű a választás. Az elmúlt hónapokban azok közül is sokan egy-egy használt példány mellett tették le a voksukat, akik alapvetően első tulajdonosai szeretnek lenni a hardvereknek. Külföldön sincs ez másképp, sok esetben akár már a legújabb generációs VGA-kon is spórolhatnak az amerikai vásárlók 300-400 dollárt. A Clumsyhotdog nevet viselő Reddit felhasználó története azonban nem várt csavarral ért véget.

Bought a 7900 xtx that says internal testing only. Is there anything I should be aware of?
by u/clumsyhotdog in PcBuild

Különleges példányt sikerült kifognia, egy igazi belsős tesztkártya került elő!

A sokak által látogatott PCBuild subredditen tett fel egy ártatlan „Belsős tesztre szánt VGA-t sikerült vennem. Van valami, amire figyelnem kellene?” kérdést a fenti képhez csatolva. Állítása szerint közel 100 ezer forintnyi dollárt spórolt az egység megvásárlásával, pedig a 7900 XTX csak alig pár hónapja érkezett meg a piacra. Fontos azonban kiemelni, hogy komoly probléma is érintette a 7900 XTX-ek első hullámát, melyek nagy eséllyel a fenti, belsős tesztelésre szánt példányon is jelentkezhetnek.

Természetesen ilyen videókártyákból nem túl sok kerül piacra, így a GamerNexus YouTube csatorna azonnal be is próbálkozott egy esetleges megvásárlással. Felajánlották, hogy annyi pénz fizetnek a tesztkártyáért, amennyiből egy teljesen új, 7900 XTX is kijön. Kiváló kontent lehetne a csatornának, miközben az ártatlan vevőnek sem kell félnie az esetleges problémáktól. Egyelőre nem érkezett válasz az ajánlatra, ám a Reddit népe szerint is kihagyhatatlan üzletről van szó.

Forrás: Videocardz

Olyan rosszul fogyott az RTX 40-es videokártya, hogy megvágták az igazgató fizetését

 

×