Különleges „képességgel” érkezik az újonc.

Az elmúlt napokban felpörögtek a Rainbow Six Siege játékkal kapcsolatos események. Múlt héten a fejlesztők bejelentették, hogy mikorra várható a teljes szezon leleplezése, míg a hét második felében konkrétabb szivárgások is érkeztek. Lungu szerdára elárulta, hogy Fenrir, az új Operator eszköze a Valorant egyik ügynökének, Reyna-nak a képességére fog hajazni. Reyna a levegőbe felbocsájtott gömb segítségével jelentősen blokkolja a játékosok látóterét és a látótávolságot, kifejezetten sebezhetővé téve őket.

Úgy tűnik, hogy ezúttal már konkrét szivárgással is találkozhatunk!

A leírás szerint F-NATT Dread Mine néven illetik a fejlesztők a gadgetet. Egy eldobható eszközről beszélünk, mely rátapad bizony felületekre és félelmet előidéző gázt bocsájt ki magából, ha ellenséges játékost érzékel. Nagy eséllyel ez idézhet elő Reyna képességéhez hasonló vizuális effekteket. Sokan egyből Joker karakteréhez hasonlították az Operatort, melyre talán még a kinézete is rátesz egy lapáttal. Az is egyértelművé vált, hogy 2 Speed 2 Health tulajdonságokkal vértezik fel a fejlesztők. A loadoutról is megtudhattunk néhány extra információt:

  • MP7 és SASG-12 lesz a két elsődleges fegyver
  • A másodlagos pedig a közkedvelt Baliff 410
  • Nem használhatja az 1.5x távcsöveket az Operator

A hivatalos bejelentéstől már csak pár nap választ el minket. A leleplezést a twitch.tv/Rainbow6 csatornáján lehet majd követni május 14-én. A magyar játékosoknak az esti 20:30-as időpontot kell becélozniuk. 

Kaptunk egy kis ízelítőt – Ilyen lesz a Rainbow Six Siege megújult pályája

×