Megerősítették a korábbi pletykákat.

A Consulate a Rainbow Six Siege 2015-ös megjelenése óta a játék szerves része. Az összecsapásoknak Abidjan ad otthont, mely Elefántcsontpart legnagyobb városa és az ország korábbi fővárosa. Egy variánsa feltűnt a Containment esemény alatt is, ám azt nem tekinthetjük permanens változásnak. Az Operation Grim Sky bejelentésekor elhintették a fejlesztők, hogy 2018-ban egy kis átalakítást kaphat. Ez meg is történt, ám annak is már közel öt éve.

Nem titok, hogy a játék nyolcadik éve, a Year 8 inkább a jelenlegi dolgok finomítására, továbbgondolására megy rá. Érkeznek új kihívások, anti-cheat fejlesztések, gyakorlási lehetőségek. A fentieken kívül rengeteg nem specifikált változás is lesz majd, akár a shieldeket nézzük, akár a játék in-game funkcióit. Korábban pletykálták a Consule pálya átalakítását, mely immár teljesen hivatalos is lett vasárnap délután egy fejlesztői blogbejegyzésnek köszönhetően:

Kiderült, hogy mikor rántják le a leplet!

A fejlesztők a szezon többi újdonságával egy időben, május 14-én este mutatják be a megújult helyszínt. Egy rövidke bemutatót is kaptunk a fenti Twitter üzenetben. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján május 30-án, a Year 8 Season 2 megjelenésével startol el az új Consulate tesztelése. Egy dedikált playlisttel jelentkeznek majd a fejlesztők, hogy a két hetes periódus alatt rengeteg visszajelzést kaphassanak a játékosoktól. Nagy eséllyel ezúttal is több glitchre bukkannak majd a játékosok, így sosem árthat egy ilyen tesztidőszak. A hivatalos leleplezést a twitch.tv/Rainbow6 csatornáján lehet majd követni május 14-én. A magyar játékosoknak az esti, 20:30-as időpontot kell becélozniuk. 

Borító: YT

A többi újdonság:

Napokon belül bemutatkozik a R6S Y8S2 – Ezeket az újdonságokat várhatjuk

 

×