Szerénytelenül „következő generációs nyílt világnak” nevezik az NPixel fantasy remekművét – a döbbenetesen szép game PC-re és konzolra is jön.

Bár még fejlesztés alatt áll, jókora ízelítő érkezett a dél-koreai NPixel stúdió legújabb munkájából. Az időutazós kalandot ígérő, középkori fantasy elemekkel, óriási szörnyekkel és félelmetes bossokkal telepakolt eposz már az első, játékmenetekből összepakolt előzetes alapján paradigmaváltó lesz:

ennyire szépet ebben a műfajban még a büdös életben nem láttunk.

A Chrono Odyssey nyilvánosságra került képei alapján még az olyan népszerű óriások is felköthetik a gatyát, mint a World of Warcraft, hiszen a látvány kispadra zavar kb. minden eddig látott MMO-t.

Forrás: NPixel

A játékban úgy tűnik mindent kimaxolnak, amit az Unreal Engine 5 nyújtani tud: elképesztően részletes, a gyors tempó ellenére is realisztikus látvány, egy elvileg bejárhatatlanul nagy nyílt világban, amit a történet szerint Seterának hívnak. A game hőseinek itt kell minél leleményesebben használni a Chronotectort, amivel képesek megváltoztatni az idő menetét. Mivel a játékban eltorzult az idő, a világot a zord Üresség és a belőle táplálkozó gonosz erők fertőzik. Rajtad és csapataidon múlik, hogy helyre tudod-e állítani Setera békéjét.

A Chrono Odyssey játékmenete hihetetlenül lenyűgözőnek tűnik: tényleg ez az, amire az ember gondol, amikor azt hallja, hogy „next-gen élmény” – írja a Gaming Bible. A játéknak egyelőre sajnos nincs pontos premierdátuma, de jó hír, hogy a WoW-val ellentétben nem csak PC-re, hanem konzolokra is tervezik kiadni. Érdemes figyelni a címre, mert az eddig látottak alapján tényleg ez lehet a következő korszakalkotó nagy dobás az MMO-k történetében.

Ha már Unreal Engine 5, ez se lesz semmi:

Kiszivároghatott az EA-től az Immortals of Aveum premierdátuma – Ekkor jöhet a szuperlátványos FPS

 

×