A The Game Awards-on bejelentett, Unreal Engine 5-tel készülő Immortals of Aveum EA Originals címke alatt fog megjelenni – hamarabb, mint gondolnád.

A játék leleplező előzetese eleve 2023-as megjelenési ablakot erősített meg, és most egy rendkívül megbízható szivárogtató, billbil-kun azt állítja, megvan a premierdátum is – vette észre a VGC. A teaser trailer úgy harangozta be a játékot, mint egy

„úttörő, új single player FPS, egy eredeti fantasy univerzumban játszódó mágikus lövölde, ami tele van varázslattal és konfliktusokkal”.

A gyártó a kaliforniai San Rafaelben működő Ascendant, egy független stúdió, amit Bret Robbins vezérigazgató és játékigazgató alapított. A neve olyan címek kapcsán lehet ismerős, mint a Visceral Games eredeti Dead Space-e, vagy a Call of Duty Modern Warfare 3, Advanced Warfare és World War 2, amelyeknek a kreatív igazgatója volt.

 

A stúdió a saját állítása szerint igazi Dream Teamet hozott össze a játékhoz, az iparág vezető tehetségeiből, akik BAFTA- és Év játéka-díjjal jutalmazott game-ek és franchise-ok (pl. Telltale’s The Walking Dead, Marvel’s Spider-Man, Borderlands, The Wolf Among Us, Mafia, Tomb Raider, Gears of War, Metal Gear Solid, The Elder Scrolls, Call of Duty, Dead Space, Bioshock) munkatársai voltak.

„Azért alapítottam az Ascendant Studios-t, hogy eredeti, epikus játékokat készítsek, erre most itt vagyunk, négy évvel később, és már az első játékunk befejezésénél tartunk”

– nyilatkozta Robbins az Immortals of Aveum kapcsán, ami szerinte egy őrült, izgalmas AAA játékká nőtte ki magát. Az Unreal Engine 5-ös motorral készülő game a leak szerint július 20-án fog megjelenni, PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

A The Game Awards összes többi bejelentéséről itt tudhatsz meg többet:

Íme minden játék és újdonság, amit bejelentettek a The Game Awardson

 

×