Úgy tűnik, hogy nem egészen tetszett az egyik megjelenés az iPhone rajongóknak. Egyetértesz ezzel?

Kétségtelen, hogy azok, akik az iPhone-on kívül nem is hajlandók más okostelefont használni, minden évben várják az új széria megjelenését. Úgy tűnik azonban, hogy nem minden évben tarol minden egyes készülék, legalábbis egy felmérés alapján a tavaly bemutatott iPhone 14 elég nagy csalódást okozott.

Az utóbbi évek legrosszabb iPhone-ja lett az iPhone 14.

 

A PerfectRec több mint 669 iPhone-tulaj értékelését vizsgálta, hogy kiderüljön, melyik az a készülék az utóbbi évekből, mely a legnagyobb elégedetlenséget okozta a felhasználók körében. A legújabb iPhone fogyasztói értékelése 2012 óta először csökkent jelentősen az előző generációkhoz képest.

A PerfectRec adatelemzői 13 év iPhone-értékeléseit elemezték, nyomon követve, hogyan változik a fogyasztók megítélése. Ebből az derült ki, hogy 2012 és 2021 között, az iPhone 5-től kezdve a fogyasztók minden új iPhone-generációt jobbra értékeltek, mint az előzőt.

A 2022 szeptemberében megjelent iPhone 14-gyel ez megváltozott.

Egy évtized óta először fordult elő, hogy az elégedettségi mutató visszaesett az előző generációhoz képest – méghozzá meredeken. Az adatok azt mutatják, hogy ez nem csak az iPhone 14 alapmodellre volt igaz – az iPhone 14 család legtöbb tagjára, köztük az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülékekre vonatkozó vélemények hasonló csalódottságot mutatnak.

Amint látható, a felhasználók többsége nem volt elégedett az iPhone 14-gyel, legalábbis az előző évek modelljeihez képest. Talán ezen változtatni fog majd az iPhone 15, ami idén érkezik majd, egy rakás új funkcióval. Számodra is csalódás volt az iPhone 14?

Ez az iPhone se semmi:

Több mint 4 kilométert zuhant az iPhone – Meglepő állapotban került elő

 

×