A League of Legends 13.9-es frissítése május 3-án hozott pár buffot néhány bajnoknak.

A League of Legends 13.9-es frissítése május 3-án hozott pár buffot néhány bajnoknak, köztük Swainnek, akinek győzelmi aránya két különböző pozícióban az egekbe szökött Challenger szinten.

A U.GG statisztikai oldal szerint a karakter jelenleg a legmagasabb győzelmi arányt tudhatja magáénak a Marksman (így van, boton) szerepkörben, 57,71 százalékkal. Továbbá övé az ötödik legmagasabb győzelmi arány, 53,79 százalék, a midesek között is, Közvetlenül Kai’Sa, Tryndamere, Akshan és Cho’Gath mögött. Ennek ellenére mindössze egy százalékos, illetve 2,3 százalékos választási aránya van az előbb említett role-okban.

A 13.9-es javításban Swain Q alapsebzése megnőtt. A képesség villámonkénti sebzése is nőtt, valamint a maximális mágikus sebzés is, ami együttesen sokkal erősebbé tette a képességet mind a laning fázisban, mind a kései csapatharcok esetén.

A múltban szilárd felső ösvényes karakter volt, de még egy ideig Supportként is megállta a helyét. Mostanában azonban a középső sávban jeleskedett a legjobban. Ehhez jön most hozzá az új Marksman irány, így már csak Junglerként kell egyszer felbukkannia, hogy meg legyen a teljes szett.

Ezt olvastad már?

Akciófigyelő | Ezeket a konzol játékokat érdemes behúzni májusban – akár 70% off

 

×