Fosztogasd minél előbb a PlayStation és Xbox áruházakat, mert nagyon ász és legendás játékokat is gombokért adnak – íme a legjobbak.

Nagyon kitettek magukért a konzolos platformok, és még néhány napig biztosan aktuálisak is az akár 70 százalékos leértékelések. PlayStation 5-re brutál olcsón rántható be a Marvel’s Guardians of the Galaxy, az Assassin’s Creed Valhalla vagy az NBA 2K23 (Deluxe Edition), míg Xbox Series X|S-re optimalizálva olyan game-ek vihetők leárazva, mint a csaknem teljes Resident Evil franchise, a Devil May Cry 5 és az EA SPORTS™ FIFA 23 Ultimate Edition.

PlayStation 5 (exkluzív, vagy optimális)

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Csatlakozz Űrlordhoz és A galaxis őrzői csapatához ebben a méltatlanul mellőzött, eredeti, harmadik személyű akciójátékban. Az a feladatod, hogy megmentsd az univerzumot (mi más?), miután katasztrofális események láncolata beindítja a bolygóközi összeomlás folyamatát. A harc kissé repetitív, a humor viszont telitalálat, ahogy a vizuális élmény és persze a zene is.


Ár: 23.990 HELYETT 7197 forint

Doom Eternal Standard Edition

A 2016-os, epikus Doom reboot folytatása, a Doom Eternal egy kőkemény lövöldözős játék, ahol a pokol ivadékaival kell megküzdened egy arzenálnyi, über-erős fegyverrel. Ez egy vegytiszta videojátékos eszkaláció, a maga kíméletlenül szórakoztató módján. Ráadásul, ha igazi kihívásra vágysz, válaszd a legnehezebb nehézségi fokozatot – ez, a PS5 erejével kombinálva a platform egyik legadrenalinpumpálóbb akciója.


Ár: 13.990 HELYETT 4616 forint

Persona 5 Royal

A Persona 5 Royal RPG szimulátorban új középiskolai diákként vagy, aki nemrég költözött Tokióba. Hamarosan felfedezed azt a képességet, hogy átjárhatsz egy furcsa alternatív valóságba, ahol megalakítod a The Phantom Thieves-t, hogy megpróbáld helyrehozni a körülötted lévő korrupt társadalmat. Vigyázat, erősen addiktív: a Persona 5 Royal minden szabadidődet fel fogja emészteni, ha egyszer beléd vájja a karmait.


Ár: 20.990 HELYETT 13.643 forint

Assassin’s Creed Valhalla PS4 & PS5

Válj Eivorrá, a viking harcossá, aki az Assassin’s Creed Valhallában Anglia zabolátlan vadonjainak meghódítására készül. Fosztogass falvakat a minél jobb felszerelésért és vállalj küldetéseket fontos történelmi személyiségek foglyul ejtéséért! Ha olyan játékot keresel, amibe sok tucatnyi órát ölhetsz, a Valhalla remek választás. Ha mindent meg akarsz nézni, amit a játék kínál, akkor könnyen eltölthetsz vele vagy 100 órát.


Ár: 24.990 HELYETT 6247 forint

Deathloop

A Deathloopban egy dörzsölt zsoldos vagy, akinek az a küldetése, hogy kiszabaduljon egy soha véget nem érő napból. Ahhoz, hogy kitörj a hurokból, ki kell iktatnod egy csapat nagyhatalmú célpontot, mielőtt a nap újraindulna, de a feladatodat eléggé megnehezíti a rivális bérgyilkos, aki ezzel egyidejűleg rád vadászik.


Ár: 23.990 HELYETT 7916 forint

Marvel’s Midnight Suns Digital+ Edition for PS5

A Marvel’s Midnight Suns a PS5 egyik legelfeledettebb játéka. Pedig az MCU ikonikus szuperhőseinek egész sorát egyesíti, hogy stratégiai, fordulóalapú harcokon keresztül harcoljanak a démoni Lilith ellen. Amikor éppen nem küzdesz, az otthoni bázison építheted a kapcsolataidat, ami egyre erősebbé teszi hőseidet. Ez a digitális kiadás tartalmaz néhány extra kozmetikai skint is, amit imádni fogsz.


Ár: 27.490 HELYETT 13.745 forint

Planet Coaster (Deluxe Edition)

Engedd szabadjára a fantáziádat: ez a vidámpark-menedzsment szimulátor lehetővé teszi, hogy megtervezd saját parkjaidat, valamint olyan bonyolult hullámvasutakat hozz létre, amelyek elragadóak és izgalmasak lesznek a vendégek számára. Ha strukturáltabb élményre vágysz, teljes egyjátékos kampány is rendelkezésedre áll, vagy merészkedj át a sandbox módba, hogy korlátozások nélkül alkothass. A Deluxe Edition tartalmaz két DLC csomagot is, amelyekben új pályák, hullámvasutak és tematikus tárgyak találhatók.


Ár: 18.990 HELYETT 5697 forint

It Takes Two PS4 & PS5

Az It Takes Two egy kooperatív kalandjáték, amiben a társaddal együtt kell dolgoznod, hogy teljesítsd a rejtvényeket és átkelj a kreatív platformos részeken. A történet kissé rögös úton halad, de az innovatív pályatervezés állandó élvezetet nyújt. Ami még jobb, hogy meghívhatod egy barátodat, hogy ingyen végigjátssza a teljes játékot: nem kell mindkettőtöknek megvásárolni egy-egy példányt belőle.


Ár: 13.490 HELYETT 6745 forint

NBA 2K23 (Deluxe Edition)

Az NBA 2K franchise arról híres, hogy gyakorlatilag páratlan szimulációt kínál a kosárlabda sportágához, és az NBA 2K23 szintén folytatja ezt a remek tendenciát. Még ha nem is tartod magad nagy labdajátékosnak, az ultra-realisztikus játékmenet és a sokféle játékmód biztosan le fog nyűgözni. Sajnos a mikro-tranzakciókkal teletömött online módok továbbra is állandó problémát okoznak…


Ár: 15.490 HELYETT 7280 forint

Xbox Series X|S (exkluzív, vagy optimális)

Resident Evil Raccoon City Edition

Bár a platformon gyakorlatilag a Resident Evil franchise szinte minden részére kínálnak kisebb-nagyobb engedményeket, talán ez a legjobb ajánlat, mind közül. Két klasszikus túlélőhorror-játék, újragondolva, egy csomagban. Játssz Jill Valentine szerepében, aki a Resident Evil 3-ban próbál megszökni Raccoon Cityből, vagy vedd át az irányítást Leon és Claire felett a 2019-es díjnyertes Resident Evil 2-ben. Ez a csodálatos csomag tartalmazza a Resident Evil Resistance című 4v1online többjátékos játékot is.


Ár: 20.990 HELYETT 5245 forint

Devil May Cry 5

A végső ördögvadász stílusosan tér vissza a játékban, amelyre a rajongók már régóta vártak. Most tartalmazza a játszható karaktert, Vergilt, mint letölthető tartalmat (de külön is kapható). A legendás akciósorozat vadonatúj darabja, a Devil May Cry 5 a Capcom legújabb játéktechnológiájával ötvözi a jellegzetes, magas oktánszámú akció és a másvilági, eredeti karakterek keverékét, hogy grafikailag úttörő akció-kalandjáték mesterművet hozzon létre. FONTOS: ellenőrizd a korábbi vásárlásaidat, nehogy duplikáció történjen!


Ár: 10.590 HELYETT 3490 forint

EA SPORTS™ FIFA 23 Ultimate Edition

Az EA SPORTS™ FIFA 23 új magasságokba emeli a világ legnépszerűbb játékát a HyperMotion2 technológiával, ami még élethűbb játékot biztosít. Van női klubcsapatok hozzáadása a női FIFA World Cup™-on, szimultán játékfunkciók és még sok minden más. Az Xbox Series X|S fejlesztőkészlet használatával készült játékot úgy tervezték, hogy kihasználják a hardver egyedi képességeit. Az ilyen játékok páratlan betöltési időt, remek grafikát és reakcióidőt, illetve akár 120 FPS képfrekvenciát kínálnak.


Ár: 34.990 HELYETT 13.995 forint

Dragon Ball Fighterz

Az Arc System Works-szel együttműködve a játék maximalizálja a csúcskategóriás anime grafikát, és könnyen megtanulható, de azért nehezen elsajátítható harci játékmenetet kínál. Állítsd össze az álomcsapatodat és csiszold a képességeidet, hogy elsajátítsd a nagy sebességű kombinációkat. Az online funkciók között rangsoroló meccsek, interaktív lobby vagy őrült 6 játékos Party Match vár, míg az exkluzív történet módban vadonatúj karakterrel, Android 21-gyel vághatsz neki a küzdelmeknek.


Ár: 20.990 HELYETT 3.145 forint

Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A kritikusok által is elismert akció-RPG remekül egyesíti az izgalmas harcot és Gransys hatalmas nyílt világának szabad felfedezését – 1080p HD grafikában. Válassz kilenc különböző osztály közül, és vágj bele a saját kalandodba három AI-társsal együtt. Használd a mély harcrendszert, hogy pusztító képességekkel és varázslatokkal szállj szembe a mesebeli szörnyekkel, vagy mássz fel rájuk, hogy testközelből támadhass! Az összes korábban megjelent fizetős DLC-t tartalmazza, így lényegében ez a Dragon’s Dogma legvégső változata – most annyira olcsón, hogy gyakorlatilag utánad dobják.


Ár: 7490 HELYETT 1120 forint

Soulcalibur VI

Tapasztald meg a teljesen új játékmechanikát a legszebb grafikával, amit a fegyveres harcműfaj valaha látott! A támadás és a védekezés fúziója: visszafordítható éllel blokkold az ellenfeled támadásait és viszonozd azokat! Élvezd az ideiglenes power-upot, hogy megfordítsd a harc menetét, és eressz rá az ellenségre további támadásokat! Egyszemélyes játékmódban a 16. században jársz, míg a Soul Chronicle módban újra átélheted a legelső SOULCALIBUR eseményeit.


Ár: 20.990 HELYETT 3145 forint

Tetris Effect: Connected

Tetris, ahogy még sosem láttad, hallottad vagy érezted: ez minden idők egyik legnépszerűbb kirakós játékának hihetetlenül addiktív, egyedi és lélegzetelállítóan gyönyörű újraalkotása, azoktól az emberektől, akik a díjnyertes Rez Infinite-ot és a legendás kirakóst, a Lumines-t is készítették. A zene, a háttér, a hangok, a speciális effektek – minden, egészen a Tetriminókig – tökéletesen szinkronban lüktet, táncol, csillog és robban, ahogyan játszol, így a játék több mint 30 szakasza és több mint 10 játékmódja közül bármelyiket újra és újra át akarod majd élni.


Ár: 13.990 HELYETT 5560 forint

Little Nightmares I & II Bundle

Ez a két Little Nightmares játékból álló csomag egy kedves, ijesztő és ikonikus puzzle-platformer sorozatot tartalmaz. A többszörös díjnyertes és kritikuskedvenc első game bizonyította, hogy a Little Nightmares mindenképpen kötelező. A Little Nightmares I-ben segíts Hatosnak kiszabadulni egy hatalmas, titokzatos hajóból, amelyet romlott lelkek laknak, aztán merülj alá a történetben még jobban, a letölthető tartalomban található kiegészítővel. A Little Nightmares II-ben Hatossal segíts Monónak felfedezni a Jelzőtorony sötét titkait.


Ár: 17.990 HELYETT 7195 forint

PC-re is vinnél valamit? Ez a hentelés most semmibe sem kerül a Steamen:

Akciófigyelő: Elég beteg multiplayer horrort húzhatsz be a Steamről INGYEN

 

×