A világ egyik legvicesebb battle royale játéka jelent meg nemrégiben a Twitchen.

Erősen úgy tűnik, hogy a battle royale műfaj népszerűsége még mindig nem csökkent a videojáték-iparban, gondoljunk csak a Fortnite, az Apex Legends vagy a Warzone töretlen sikerére. Valaki viszont arra gondolt most, hogy különleges környezetbe, egy áruházba helyezi a BR-t. A Retail Royale egy multiplayer PFS shooter, ahol a játékos egy elképzelt IKEA áruházban (IDEA) vívnak élet-halál harcot. A játék csak május 6-án jelent meg, és máris nagyon népszerű, már több mint 3500 többnyire pozitív értékelést gyűjtött össze.

Az ingyenes Retail Royale-ban minden egy fegyver.

 

Az IDEA-ban, a hatalmas bútorboltban 16 játékos küzd életre-halálra, ahol mindent lehet használni, ami kéznél van: a fegyverektől a szó szerinti kanapékig. A játék harcmechanikája rendkívül sokrétű, nem csak a hagyományos fegyverek használhatók, de a közelharc is gyakori.

„Ha látod, akkor el is dobhatod” – írja a fejlesztő DarxDev.

A Retail Royale emellett a bútoráruház híres svéd húsgombócainak beépítésével teszi hitelesebbé az IKEA-helyszínt. A játék valóban nagyon szórakoztatónak tűnik, és mivel teljesen ingyen van, mindenképpen érdemes kipróbálni.

Ezt láttad?

Olyat tettek a netezők a kiszivárgott Five Nights at Freddy’s előzetessel, mint még soha

 

×