Van oka annak, ha a Gmail leveleid közt egyértelműen reklámokat találsz.

Talán senki számára nem meglepő, hogy a reklámok szinte mindenhová beférkőznek az életünkben. Most azok találkozhatnak többet velük, akik az ingyenesen elérhető Gmail alkalmazást használják levelezésre. Nemrég ugyanis úgy kerültek be a reklámok a leveleink közé, mintha azok csak e-mailek lennének a sok közül – írja a PCFórum.

Akár böngészőben, akár mobilon nézzük a Gmail leveleinket, találkozhatunk olyan, egyébként szintén sima e-mailnek kinéző tartalommal, amit a Google egész egyszerűen csak az „ad” jelzéssel különböztet meg. A reklámok egyébként ettől függetlenül teljesen úgy néznek ki, mit a sima levelek.

 

Bár igaz, hogy a Gmailben korábban is megjelentek már hasonló hirdetések, azok azonban eddig jól elkülönültek a levelektől. Mostantól azonban úgy tűnik, a többi között is megjelenhetnek, ami zavart okozhat, ha nem figyelünk oda. Ez persze elkerülhető akkor, ha előfizetői vagyunk valamelyik Workspaces csomagnak, akkor ugyanis nem találkozunk reklámokkal. További jó hír, hogy a hiteles e-maileket is már jelzi valamilyen módon a Gmail.

Ez is érdekes:

Egy Barbie játék a Call of Duty-t előtt került be a Videojáték Hírességek Csarnokába

 

×