A Warzone 2 a Season 3 Reloaded során egy vadonatúj Gulag-elemet kap, a Gulag Entry Kitet. Nézzük, mit is tud ez valójában!

A Season 3 frissítés során rengeteg szórakoztató tartalmat kaptak a Warzone 2 játékosok, ám ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők kifogytak volna az ötletekből. A Season 3 Reloaded frissítés egy rakás újdonságot ígér, közülük egy pedig a Gulag-rendszert érinti majd. A közelgő Ranked Play mód és az új Koschei Complex DMZ terület mellett megkapjuk a Gulag Entry Kitet is.

De hogyan működik és mire jó a Gulag Entry Kit a Warzone 2-ben?

A Gulag Entry Kit tulajdonképpen növeli a túlélési esélyeket. A Kit ugyanis azt a célt szolgálja, hogy egy újabb kísérletet tegyél a Gulag harcban, hogy megint visszatérj a battle royale meccsbe. A Gulagba ugye akkor kerülsz, amikor meghalsz a csatatéren, a következő halálod után azonban már nincs Gulag. Ennyi volt, csak akkor térhetsz vissza a pályára, ha esetleg egy csapattársad visszavásárol. Nos, az Entry Kit segítségével, akár nyertél, akár vesztettél az első Gulag harcodban, egy második Gulag harcban vehetsz részt.

„Azok, akik egy Battle Royale meccsen találnak egyet, és az alap Gulag harcban vesztettek, még egy esélyt kapnak a Gulaggal visszatérni a harcba” – magyarázták a fejlesztők.

A pályán megszerezhető Gulag Entry Kit tehát még egy esélyt biztosít a játékosoknak, hogy visszatérjenek a csatába anélkül, hogy a csapattársakra kéne várni. Az új tárgy úgy tűnik, hogy a Warzone 1-ből ismert Gulag Entry Token Warzone 2 változata.

Egyelőre úgy tűnik, hogy ha van ilyen a birtokodban, akkor kétszer is részt vehetsz majd Gulag harcban. Eddig azonban a fejlesztők nem árulták el, hogy hogyan lehet majd megszerezni a tárgyat. A tárgy egyébként a május 10-én megjelenő Season 3 Reloaded frissítéssel érkezik a Warzone 2-be! Szerinted jó ötlet behozni?

Ezt láttad?

Akciófigyelő: Elég beteg multiplayer horrort húzhatsz be a Steamről INGYEN

 

×