A korábban megjelent horrorjáték újra elérhető a Steamen, ráadásul teljesen ingyen.

Azok számára, akik szeretik a horrorjátékokat nagyon jó dolguk van mostanában. Valamiért a videojáték-iparban a horrorjátékok virágzását éljük, és mi lehetne annál jobb, amikor valamilyen címet ingyen kapunk? Nos, a Last Year című játék talán keveseknek lehet ismerős, hiszen 2019-ben jelent meg először a Steamen, ám nem sokkal később leállították és törölték.

Most azonban visszatért, ráadásul teljesen ingyen.

 

A multiplayer játékban egy öt túlélőből álló csapatnak együtt kell dolgoznia, hogy elmeneküljenek egy kísértetjárta középiskolából, miközben egy hatalmas gyilkos, a The Fiend üldözi őket. Minden túlélő egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, amelyeket a Fiend ellen használhatnak, hogy kijussanak az iskolából. Eközben a Slasher, aki szintén játékos, különféle halálos csapdákkal és képességekkel próbálja akadályozni a túlélőket.

Minden Left 4 Dead és Dead by Daylight rajongónak érdemes kipróbálnia a játékot, főleg most, hogy nem kerül semmibe. A kritikák alapján persze nem a legjobb játék a műfajban, de attól még haverokkal együtt nagyon szórakoztató lehet.

A játékot erre találod!

Jó szórakozást!

Ez is ingyen van:

Már ingyen kipróbálható a The Witcher egykori fejlesztőinek új szerepjátéka

 

×