Friss szivárgások szerint a népszerű streamerek, TimTheTatman és Nickmercs operátorként jelennek majd meg a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben.

Régóta látjuk már, hogy a Call of Duty játékok, beleértve a Modern Warfare 2-t és a Warzone 2-t is, szeretnének kicsit Fornite-osak lenni, legalábbis ami a kollaborációkat illeti. Az elmúlt évadokban számtalan filmből vagy a való életből ismert alakot kaptunk meg operátor formájában, és úgy tűnik, ez nem változik egy darabig. Nem is olyan rég került be a játékba néhány focista: Messi, Neymar, de a Season 3 Realoaded során jön az NBA játékos, Kevin Durant.

A pletykák szerint két ismert CoD streamer is operátorként kerül be hamarosan a játékba, aminek persze nem örül mindenki.

Kiszivárgott információk szerint ugyanis TimTheTatMan és Nickmercs is bekerülhet a játékba, mint operátor a Season 3 Reloaded frissítés után. A jól ismert szivárogtató, a Task Force Leaks Images a Twitteren azt írta: Kevin Durant és Nikto mellett a két streamer is ott lesz a frissítésben.

 

A szivárogtató a játék fájljaiból származó adatok alapján mondja ezt, egyébként semmi egyéb információ nem derült ki. Így aztán a hírt nem árt erős fenntartásokkal kezelni. Az viszont kétségtelen, hogy mindkét streamer fontos szereplője a Call of Duty világnak. Bár mindketten játszanak mostanában mással is, simán lehetséges, hogy bekerülnek a játékba valamilyen együttműködés révén. Persze az is lehet, hogy az adatok csupán egy korábbi lehetséges kollaborációra utalnak, ami végül nem jött létre.

Azok persze, akik nem annyira ismerik, vagy szeretik a fenti streamereket, nem feltétlen örülnek a dolognak. Már csak azért sem, mert sokan nem értenek egyet azzal, hogy ilyen sok külső, oda nem illő kollaboráció kell a CoD-nak. Te örülnél, ha lenne olyan operátor, ami magyar streamer alapján készül. Kit tudnál elképzelni?

Ez is érdekes:

Nem véletlenül állították meg a rendőrök a MAGYAR Knight Ridert

 

×