Két marékkal szórhatjuk a Game Pass hozzáférést a legjobb cimbiknek.

Amikor az új Game Pass előfizetéseket 300 forintban mérték, akkor nagyon megérte rápróbálni a játékszolgáltatásra, de ez az idő már a múlté. A Microsoft jó néhány hete eltörölte ezt a népszerűsítő akciót, így az a játékos, aki szeretné elérni a több száz játékot tartalmazó kínálatot, annak már az első hónapban 3-4000 forintot kell kifizessen érte. Redmondban viszont most egy teljesen új akcióval rukkoltak elő, amivel kedvet csinálhatnak a Game Passhoz.

Mától az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass tagsággal rendelkező előfizetők legfeljebb 5 barátjuknak ajándékozhatnak hozzáférést a játékszolgáltatás teljes tartalmához – EA Playestől, Riotostól, mindenestől. Az így meghívott cimborák összesen 14 napig férhetnek hozzá teljesen ingyen a Game Passhoz, majd ezután eldönthetik, hogy hagyják veszni a dolgot, vagy a fent már ecsetelt forint mennyiségért cserébe előfizetést váltanak.

A trükk ott van a dologban, hogy az ajánlat keretében csak és kizárólag PC-s Game Passt ajándékozhatunk, konzolosat nem.

Game Pass Buddy Pass Key Art

Ez valószínűleg azért van így, mert mint a Microsoft egészen lesújtó legfrissebb negyedéves beszámolójából kiderült, hogy redmondban úgy érzik a konzolos előfizetések már elérték a plafont, így már csak a PC-s játékosok körében tudnak újabbakat megszólítani.

Fontos ugyanakkor az is, hogy csak olyanokat lehet megajándékozni két heti Game Pass-szal, akik korábban sosem voltak előfizetők. Továbbá az ingyenes próbaidőszak alatt nem lehet továbbajándékozni 5 újabb hozzáférést, ez csak a fizetős tagok számára opció. Egy személy pedig csak egy kódot tud beváltani, azaz nem „hivatalosan” nem küldhetünk ugyanannak a havernak 5xkétheti Game Pass hozzáférést.

A 14 napos ingyen Game Passt egyébként piszok egyszerűen lehet igényelni és kiküldözgetni: ezen az oldalon csak be kell jelentkezni a fiókunkba, majd egyszerűen rá kell könyökölnünk a a „Give PC Game Pass” gombra, majd a kapott kódot valamilyen üzenetben eljuttatni a pajtikhoz, akiknek innentől kezdve 30 napig bármikor beválthatják. Ha nem teszik sincs nagy tragédia, ebben az esetben simán csak visszakapsz egy lehetőséget, és invelhetsz mást.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A Kókuszcsoport a TheVR-on kívül mindenkit beelőzött | A MAGYAR Twitch áprilisa

 

×