Friss AI-generált képek mutatják be, hogy milyen lenne, ha a Harry Potter szereplőinek egy zombiapokalipszisben kéne túlélniük.

Nem is olyan rég tudtuk meg, hogy az HBO újra filmet készít a Harry Potter alapján, ezúttal pedig egy sorozat készül, aminek minden évada egy-egy könyvet dolgoz fel. Így szinte természetesen, hogy az emberek AI segítségével újragondolják a franchise-t. Nemrég például megmutattuk, hogy milyen lenne a HP sorozat, ha a Pixar vagy épp a Wes Anderson készítené. Most pedig még egyedibb képek készültek:

Ilyen lenne a Harry Potter, ha történetét egy zombiapokalipszis befolyásolná.

Rabbi Ali újragondolása kevésbé családbarát, inkább a The Walking Deadhez hasonló sorozatot képzel el, ahol a szereplőknek túl kell élniük. A képeken Harry, Ron és Hermione zordabb változatai láthatók, egy zombivá vált Voldemort és egy motoros Piton mellett. Íme a képek:

Természetesen egy olyan Harry Potter-univerzum, ami elveszítené a varázsvilág lényegét a több erőszak és vér kedvéért, az az eredeti történet ellen fordulna. Bár az apokaliptikus Harry Potter kétségtelenül vonzónak tűnik a zombirajongók körében, mégis csak jó úgy ahogy van. Reméljük ez a sorozat készítői sem felejtik el.

Ezt láttad?

Minek ide a torrent? – Feltöltötték a TELJES Avatar 2-t és Super Mariót a Twitterre

 

×