Ha ez igaz, lényegében bármelyik nap felbukkanhat, így van, akár már ma is!

Többször beszéltünk már arról, hogy az EA Sports idén rendesen ráfeküdt a tartalom-menedzsmentre. Bizonyos játékosok szerint el is túlozták ezt, olyannyira, hogy a power curve-öt túlságosan hamar hajlították el, így a most megjelenő lapok igazából nem tűnnek komoly frissítésnek a februárban megjelent lapokhoz képest.

S míg megállja a helyét ez a kritika, összességében a játékosok jobbszeretnek jó minőségű, metának tűnő lapokkal játszani, így mondhatjuk, hogy bárki versenybe szállhat idén bárkivel.

Ráadásul, ha a leakerek legújabb megérzése igaz, egy újabb Jairzinhoval fogunk gazdagodni hamarosan. A brazil szélső még november/december magasságában kapott garantált SBC-t, amivel elszámolta magát az EA Sports, mind a mai napig használható, sőt mi több, domináns a kártya. Majdnem minden második játékosnak megvan úgy, hogy egyébként egyáltalán nem volt olcsó kiszedni a kirakóst.

 

A Team of the Season során Moments lapokat is kapunk időről időre a fejlesztőktől, s így, hogy a Premier League TOTS már a nyakunkon van, az egyik leginkább várt játékos érkezése egyre indokoltabb.

A forrásfájlok között felbukkant egy TOTS Moments lap, ami Saint-Maximinhez tartozik. Egy ilyen kaliberű kártyát azt hinnénk, hogy a csomagokban rejt majd el az EA Sports, viszont hetek óta az SBC/Objective mappán pihen a lap a kliensben. Ez pedig azt jelenti, hogy ha az EA nem gondolja meg magát az utolsó pillanatban, bizony bárkinek a csapatába bekerülhet a trükkös francia, ha van elég fodder és coin a klubban.

Ha ez igaz, lényegében bármelyik nap felbukkanhat, így van, akár már ma is!

Ezt olvastad már?

Mostantól INGYEN Game Passt osztogathatunk a haveroknak

 

×