Egy fiatal srác szinte az egész testén súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután megkísérelt végrehajtani egy TikTok-kihívást.

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy egy fiatal srác sajnálatos módon elhunyt, miután kipróbált egy veszélyes TikTok kihívást. Most szintén egy TikTok kihívás miatt sérült meg súlyosan egy tini, így ismét szeretnénk felhívni a figyelmet az ilyen trendek veszélyeire. A 16 éves észak-karolinai Mason Darknak az életéért kellett küzdenie a kórházban, miután megpróbált egy festékszóróból és egy öngyújtóból lángszórót készíteni.

A festékflakon felrobbant a kezében, és kigyulladt.

„Felismerhetetlenül megégett” – mondta édesanyja, Holli Dark a tragédia után. A srác igyekezett eloltani a lángokat, azért gyorsan kifutott a házból és beleugrott a közeli tóba. Jelenleg is súlyos égési sérülésekkel fekszik a kórházban, testének 80 százaléka megégett. Már több bőrátültetésen és műtéten is átesett, és várhatóan körülbelül hat hónapig bent lesz.

 

A korházi költségek fedezésére most gyűjtést szervezett a család, hat nap alatt több mint 40 000 dollár gyűlt össze. Mason a pusztító baleset előtt és után:

A lesújtó hír alig néhány nappal azután érkezett, hogy a 13 éves Jacob Stevens elhunyt, miután kipróbálta az úgynevezett Benadryl-kihívást, amikor nagy mennyiségű vény nélkül kapható antihisztamint kell bevenni, hogy hallucinációkat idézzenek elő. Szülei most igyekeznek felhívni a figyelmet a TikTok-kihívások veszélyeire.

Ezt láttad már?

A Kókuszcsoport a TheVR-on kívül mindenkit beelőzött | A MAGYAR Twitch áprilisa

 

×