A fejlesztők több kollaboráción is dolgozhatnak.

Február környékén, a Warzone 2 és Modern Warfare II második szezonjának startja után hatalmas kár érte az Activisiont. Twitteren egyre több belsős információ kezdett el szivárogni a Call of Duty kapcsán, ám nem véletlenül. Még decemberben sikerült feltörni a cég védelmét az egyik dolgozó adatait ellopva, mely utat nyitott a titkos dokumentumok letöltéséhez.

Megtudhattuk, hogy a fejlesztők Season 6-ig kalkulálnak alsó hangon. Az sem titok már többé, hogy minden egyes szezonban várhatunk egy-egy kollaborációt, illetve a negyedik szezonban egy újabb, kisebb Warzone 2 pálya is érkezhet. Azóta kiderült, hogy Hollandia adhat helyszínt a csatározásnak. Úgy tűnik, hogy a Season 3 első nagy együttműködésén nem is kell többet gondolkodnunk.

Az NBA megérkezik a Call of Duty-ba is!

A fejlesztők a fenti sejtelmes GIF képet, illetve egy ártatlan szöveget posztoltak. Szerencsére a közösség hamar rájött, hogy Kevin Durant olimpiai bajnok amerikai profi kosárlabdázó kap Operator skint hamarosan. Hazánkban talán kevésbé ismert, ám az biztos, hogy az Egyesült Államokban kapós lesz a Bundle.

A hírt követően Alaix, az egykori Warzone 2 leaker is megtörte a csendet. Állítása szerint Durant mellett tartalomgyártók is kaphatnak skineket az elkövetkezendő másfél szezonban. Egészen pontosan TimTheTatMan, Nickmercs és Nikto (A 2019-es cím egyik Operatora) neve merült fel, ám a hivatalos bejelentésekig érdemes pletykaként kezelni az ilyen információkat.

Halott játék? – Kiderült, hogy pontosan mennyien játszanak a Warzone 2-vel

×