A visszatérő mód nem csak a meccsek dinamikusságának kedvez.

Múlt héten mindenkit megleptek a Warzone 2 fejlesztői. Azt a Season 3 kezdete előtt lehetett tudni, hogy a Plunder és a Warzone 2 Ranked csak a szezon közben érkezik, ám mindenki a Reloaded csomagra várta ezeket. Úgy tűnik, hogy a közösségi nyomás hatására az Activision előbb nyomta meg azt a bizonyos piros gombot.

Múlt hét szerdától a játékosok fejest ugorhatnak a Plunder módba, több felosztás is elérhető a játék menüjében. Sokan kedvelik ezt a játékmódot, hiszen egy fokkal dinamikusabb lehet a rendes meccseknél. A cél itt nem feltétlenül az eszetlen öldöklés, hanem a kitűzött pénzösszeg minél gyorsabb elérése.

@laguerrillas Replying to @RJ Level up FAST in Warzone 2! #mw2 #warzone #gamingsetup #callofduty ♬ original sound – LA Guerrillas

Úgy tűnik azonban, hogy egy másik szempontból is előnyös az ismételt debütálás!

A TikTokon kifejezetten népszerű LA Guarillas hívta fel a játékosok figyelmét, hogy a Plunder továbbra is kiváló fegyver XP farmolására. A játékosoknak a Safecracker contractot ajánlja, ám a széfek kinyitása előtt mindenképp a szintezni kívánt játékszert kell magunknál tartani. Állítása szerint egy Solo játékos simán teljesíthet akár 4 ilyen contractot is, azaz 12 vagy 24 szintet húzhatunk a fegyveren, attól függően, hogy aktiváltunk-e Weapon XP Tokent. Armor Plate vásárlással további értékes XP-t szerezhetünk, érdemes lehet arra is ráfeküdnünk.

Te milyen módszerre esküszöl?

Halott játék? – Kiderült, hogy pontosan mennyien játszanak a Warzone 2-vel

×