Játékmechanikai előnnyel jár a megvétele.

Úgy tűnik, hogy manapság nem a legjobb korszakát éli az Activision. A számok sem a legjobbak, ám ezeken mit sem segít, ha a fizetős játékosokat részesítik egyértelmű előnyben. Lassan 10 napja a DMZ játékmód egyik helyszínébe csak a MW II tulajdonosokat engedik be, most pedig egy új Bundle borzolja a kedélyeket.

A Season 3 több olyan csomagot is magával hoz és hozott, melyeknél ott lebeg a „Pay-To-Win” lehetősége. Sima kozmetikai tárgyaknál ez elkerülhető, maximum a láthatóság lehet kérdéses, ám az Activision sajnos túl is lépett ezen. Ezúttal is a DMZ mód érintett, úgy tűnik, hogy ismételten egy olyan csomag érkezett, mely extra tárgyakkal is ellátja a játékosokat.

Can we not do pay to win
by u/Ruby-likes-roses in CODWarzone

Ezúttal Self-Revive Kit az ajándék!

Április 29-én érkezett meg a játékba a Sinister Operator a Dark Rituals II csomag részeként. A fejlesztők 2400 CP pontot kérnek el a skinekért. Nem elég, hogy viszonylag sötét Operator kinézetről beszélünk, de DMZ-ben még egy extra Self-Revive Kit is jár mellé. Természetesen lehet vitatkozni arról, hogy ez mennyire esik a Pay-2-Win kategóriába, ám egyértelmű, hogy valamilyen szintű játékmechanikai előnnyel jár a megvétele. Akkor is, ha kifejezetten könnyen lehet találni Self-Revive Kitet DMZ módban. Reméljük nem ez lesz az új út az Activision tervezőasztalán, nem tenne túl jót a játék hosszútávú sorsának.

Rekordot érő lövés:

Világrekordot érő lövés? – Látnod kell a hétvége legszebb Warzone 2 ölését

 

×