Az Activision tovább erősíti az ellenszenvet.

Ha a Warzone 2 DMZ játékmódja kerül terítékre, akkor bizony kihagyhatatlan szereplője lehet a beszélgetésnek a Building 21. Al Mazrah klasszikus értelemben vett területéről kicsit kiszakadva bőséges lootot találhatunk magunknak és a csapatnak, nem véletlenül vált a játékosok egyik kedvenc helyévé. A fejlesztők a Season 1 nagy frissítésében, a Reloaded csomagban mutatták be, népszerűsége pedig azóta sem csorbult.

Úgy tűnik azonban, hogy a helyszínen változtathattak a fejlesztők. Mindezt úgy, hogy sem hivatalos blogbejegyzésben, sem pedig hivatalos Twitter vagy egyéb üzenetben nem említették meg. Míg korábban minden játékos hozzáfért az értékes loothoz, mostantól más szabályok vonatkoznak a fizetős és a teljesen ingyen játszó felhasználókra.

Fizetős lett a Building 21?!

Ismét a CharlieINTEL csapata szúrta ki a változtatást. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Building 21 csak azon játékosok számára elérhető, akik rendelkeznek a Call of Duty: Modern Warfare II-vel. Sokan már múlt héten beleszaladtak ebbe, ám úgy gondolták, hogy bugról beszélhetnek.

 

Továbbra sem szabad kizárni ennek lehetőségét, hiszen a Trello oldalon hibaként szerepel, ám az Activision Support is megerősítette CharleINTEL felvetését. A közösség természetesen most sem boldog, hiszen sosem lehet tudni, hogy melyik játékelem lehet a következő. Az Activision megítélése manapság nem a legjobb, az ilyen döntések pedig tovább növelik az ellenszenvet a játékosok szemében. Reméljük hamar visszatáncol a cég és bárki számára elérhetővé teszik ismételten a helyszínt.

Ezt látnod kell:

Világrekordot érő lövés? – Látnod kell a hétvége legszebb Warzone 2 ölését

 

×