Ilyen távolságokon már a célkereszt is hibázik.

A Warzone 2-ben egy ideje már két pályán is futkoshatunk. Egyrészt bejárhatjuk a nagyobb kiterjedésű Al Mazrah térképét, másrészt ott a Season 2-ben debütált, Resurgence módra specializálódott Ashika Island. Kevesen tudják, de Al Mazrah nem csak a Warzone 2 legnagyobb pályája, hanem a Warzone összes eddigi helyszíne között is rekordot tart. Ha már a rekordoknál tartunk, akkor mindenképp érdemes lehet megemlíteni a hétvége legszebb lövését.

A Warzone 2-ben kiemelt szerepet kaptak a Sniperek a Season 3-tól, néhány példány már egy lövésből is gond nélkül leteríti áldozatát. Virtual_projectile nevezetű játékos ezt egy újabb szintre emelte, könnyen lehet, hogy világrekordot is döntött vele.

World Record(?) 1,307.49M Headshot
by u/Virtual_Projectile in CODWarzone

Több mint 1300 méterről lőtte le ellenfelét!

A játékszer ezúttal az MCPR-300 volt, a Raptor FVM40 távcső pedig kétségkívül hibásan jeleníti meg a célkereszt pontját ekkora távolságnál, szépen lehet látni a fenti videón is a jelenséget. Hivatalos rekordokat jegyző oldal nincs, de a pálya méretét tekintve komoly esély van arra, hogy a Warzone és Warzone 2 egyik legszebb lövését sikerült lencsevégre kapni a feltöltőnek.

Neked mennyi volt a maximum távolság, amit Sniperrel lőttél?

Három cél, három loadout – Így szereld fel a Warzone 2 kedvenc Sniperét

 

×