Nem mindig az egy lövés a tuti.

A Warzone 2 és Modern Warfare II felhozatala már a startkor is irigylésre méltó volt, ám az elmúlt időszakban ez csak javult. Minden szezonban érkezett pár újdonság, ez alól a Season 3 sem kivétel. Első körben egy Battle Rifle és egy Sniper párosát kapják kézhez a játékosok. A Reloaded után is érdemes lesz figyelni az in-game kihívásokat, hiszen ekkor két pisztolyra csaphatunk majd le a küldetések teljesítésével. A pletykák alapján egy Tec-9-ra és egy automata Desert Eagle-re számíthatnak a rajongók, ám a hivatalos bejelentésig óvatosan kell kezelni a híreket.

Az is biztos, hogy a fejlesztők által visszahozott egyhites Sniperek aranykorukat élik. A felhasználók mérhetően többször kapják a kézbe ezeket a fegyvereket, az FJX Imperium pedig ki is emelkedik a többi közül. Igazi ezerarcú választásról beszélhetünk.

Nézzük, hogyan is érdemes felszerelünk az egyes pályákon!

Ezúttal is WarzoneLoadout siet a segítségünkre. Alapvetően három loadoutot különböztethetünk meg. A két szélső adja magát. A One Shotot Al Mazrah térképén érdemes magunkkal vinni, itt teljesít a legjobban. Az Ashika nevet viselő is egyhitel, ám ezzel inkább a kisebb szigeten járunk jól. A Max Range elképesztő pusztítást végez távoli célpontokra, ám ebben az esetben le kell mondanunk az egy lövésből ölés/knockolás lehetőségéről. A fenti képen az ajánlott kiegészítőket és a hozzájuk tartozó Weapon Tuning értékeket olvashatjuk le.

Hogy a GPU kilója? – Így árulják a videokártyákat Vietnam utcáin

 

×