A Counter-Strike 2 érkezésére még várnunk kell, de a hype nem csillapodik.

A Valve több mint egy hónapja leplezte le, hogy a Counter-Strike 2 már javában készül a műhelyükben. Szerencsére nem beszélhetünk teljesen új címről. A CS2 valójában egy hatalmas CS:GO frissítés lesz, a jelenlegi tulajdonosoknak csak az update gombra kell bökniük, ha eljön az idő.

Természetesen a grafikus motor lecserélése mellett megannyi újdonságra is számíthatunk. Jelenleg a legszembetűnőbb fejlesztés a füstök átdolgozása lehet, ám később további játékmechanikai változásokat is bemutathat a cég. A skinek tulajdonosai is örülhetnek, hiszen a kozmetikai tárgyak is megmaradnak az új címben, azaz hosszú távú befektetésnek sem utolsóak. A CS2 limitált tesztjében nem sokakat engedett be a Valve, ám ennek ellenére a hype megállíthatatlan továbbra is.

Újabb rekordokat döntött meg áprilisban a CS:GO!

Több mint 29 millió játékos ugrott fejest a szervereken áprilisban, mely önmagában is irigylésre méltó rekord. Ezen kívül a játéknak átlagosan 900 ezer játékosa volt minden egyes nap. Erre szintén nem volt példa a játék megjelenése óta. Nem szabad elfelejtenünk, hogy napokon belül elstartol az utolsó CS:GO Major, mely méltó módon igyekszik majd elbúcsúzni a játék ezen szakaszától. Szerencsére magyar érintettség is van, hiszen torzsi és a Mouz csapata ismételten kijutott a legjobb csapatokat tömörítő megmérettetésre.

Érkezhetnek az új pinek:

A Valve durván rákapcsolt – Az új CS:GO skinek után jöhetnek az új kitűzők

 

×