Source 2 előtt mindent kiszórnának.

A Valve március végén bejelentette, hogy már javában dolgoznak a Source 2-es kliensen. Azóta a felhasználók egy kis csoportja ki is próbálhatta már az újdonságot, a többiek pedig egy újabb „béta” hullámban bíznak. Márciusban több frissítés is jött a tesztklienshez, ám azóta hallgat az óriáscég.

 

Éppen ezért érte váratlanul a közösséget, amikor a Valve pár nappal ezelőtt leleplezte az új, Anubis névre hallgató kollekciót. Várható volt a skinek érkezése, hiszen a Majorön is felbukkan majd a map, ám egyedülálló módon csomag formájában is megvásárolhatjuk a skineket tartalmazó ládikót. Kulcs nem kell a kinyitásukhoz, ám jóval nehezebb kinyitni belőlük a „piros” M4-et, mint például egy átlagos ládából egy kést.

Úgy tűnik, hogy újabb kozmetikai tárgyak is érkezhetnek!

 

Aquamissing, a Counter-Strike 2 leakek nagy mestere újabb nyomra bukkant. Úgy tűnik, hogy az Anubis csomagot megelőzően egy másik kapszulát is előkészített már a Valve. Hosszú évek után ismét új kitűzők érkezhetnek a játékba, a Majorön és az Online webshopban pedig nagy eséllyel fizikai formában is megvásárolhatóak lesznek.

Ale_cs a rendelkezésre álló információk alapján össze is állított egy képet, melyben a kapszula feltételezett tartalmát és azok ritkaságát láthatjuk. A „Crown” sticker immár kitűző formájában is debütálhat a játékban, bizonyára ez lesz a leginkább kelendő tárgy. A megjelenés pontos időpontja nem ismert, ám nagy eséllyel jövő héten érkezhetnek a Major matricákkal együtt.

Apró, de menő Half-Life utalást kapunk a Counter-Strike 2-ben

 

×