Kiderült, hogy a Counter-Strike 2 tartalmaz majd egy nagyon finom utalást a Half-Life-ra, illetve Gordon Freemanre. Köszönjük Valve!

Talán mindenki tudja, hogy a Counter-Strike és Half-Life, a PC-s FPS játékok két alappillére, tulajdonképpen egy család. Ha úgy tetszik apa és fiú, vagy nagyon jó tesók. A CS most hivatalosan is kap egy folytatást a Counter Strike 2 képében, a Half-Life 3 viszont soha nem érkezett meg. Úgy tűnik azonban, hogy a Valve nem felejtette el teljesen a Half-Life-ot és annak néma hősét, Gordon Freemant, hiszen a Counter-Strike 2 tartalmaz egy nagyon finom, nagyon titkos utalást.

Ahhoz, hogy lásd, erős nagyító kell.

Miközben egyesek számára már kipróbálható a CS2, vannak olyanok is, akik alaposan megvizsgálják az immár Source 2 modelleket. Így bukkant rá a CS-rajongó és YouTuber „Richter Overtime” az egyik fegyveren egy feliratra. Íme, ott van a név: „Gordon F.”

Szinte biztos, hogy ez egy utalás Gordon Freemanre, bár az ikonikus, szótlan fizikus soha nem használt Beretta pisztolyt a Half-Life-ban vagy a Half-Life 2-ben. Bár vannak olyanok, akik a kommentekben már ezt is annak tekintik, hogy jön a Half-Life 3, erre semmilyen bizonyíték nincs.

Azonban jó tudni, hogy a Valve az elmúlt évtizedekben nem felejtette el teljesen a jó öreg Gordont. És ki tudja? Néhány hónappal ezelőtt a Counter-Strike 2 még csak összeesküvés-elméletnek tűnt. A CS2 valamikor a nyáron érkezik

Ezt láttad?

Sok 50 feletti gamer van, de egy dolog miatt csalódnak a mai játékokban

 

×