Nem kell már sokat várnunk a bemutatásra.

Az elmúlt időszakban kifejezetten sok pletyka érkezik az Apple háza tájáról. Nem véletlenül. Bő egy hónapon belül megismerhetjük az iOS, iPadOS 17 és a WatchOS 10 újdonságait a WWDC konferencián. A szeptemberre esedékes új készülékek és tartozékaik pedig javában készülnek már a kínai gyárakban.

Ha az Apple palettájáról az iPhone mellett egy valamit ki kell emelnünk, az egyértelműen az Apple Watch lehet. Szinte minden iPhone tulajdonos kezén ott figyel, tökéletesen kiegészíti a telefon funkciót. Néhány modell eSIM képes, így gyakorlatilag az iPhone-t nem is szükséges magunkkal cipelnünk kirándulás vagy épp sportolás közben. Úgy tűnik, hogy az óra rajongói is örülhetnek egy régóta kért fejlesztésnek.

Nagy rá az esély, hogy hamarosan több iPhone és Apple eszköz is szinkronizálható lehet majd egy Watch órával!

Jelenleg egy iPhone készülékkel hajlandó csak kommunikálni az eszköz. Külön jó hír, hogy nem csak iPhone-ok között lehet szabadabb az átjárás, hanem akár Mac és iPad készülékekkel is gond nélkül kommunikál majd a kütyü. A WatchOS tizedik, jubileumi verziója jelenik meg idén, nem kérdés, hogy az Apple komolyan akarja venni a fejlesztések implementálást. A júniusi WWDC-n nagy eséllyel erről is leránthatja a leplet az óriáscég, addig érdemes a szivárgásokat megfelelő súlyozással kezelnünk.

Forrás: HVG

Ennyit kell dolgoznod a Mekiben, ha PS5-re, Xboxra, Gamer PC-re gyűjtesz a nyáron

×