Pár héttel ezelőtt megjelent a FUT Fantasy promó a FIFA 23-ban.

Pár héttel ezelőtt megjelent a FUT Fantasy promó a FIFA 23-ban. Már tavaly is volt ehhez hasonló esemény, lényegében olyan speciális lapokat kaptunk, amik képesek voltak fejlődni, ám ehhez természetesen a valóságban is teljesíteniük kellett az adott játékosoknak. Míg eddig egy-két szintet tudtak lépni a lapok, most rendesen nagy feneket kerített az eseménynek az EA Sports, összesen négy kategóriát vizsgálnak, s ugyan ennyi pluszt is adnak a lapnak, ha összejön. Kivételt képeznek a Herok, ugyanis ők már nem játszanak, náluk csak két fejlődés van belengetve.

Hamarosan viszont lejárnak a vizsgált meccsek, így most kezd izgalmassá válni a történet. Ahogy az lenni szokott, a futball kiszámíthatatlan, így egy halom lap kiesett a versenyből már a legelején. Egy győzelmet még csak-csak össze tudtak kaparni maguknak a legrosszabb FUT Fantasy lapok is, ám az igazán értékes bónuszt a hat meccses veretlenség adja. Ekkor ugyanis a +1 szint mellé 3 új traitet is kap az adott lap, versenyben pedig már csak öten vannak.

 

A Hero lapok közül Papin, Kuyt és Abedi Pelé teljesít a legjobban, közülük a francia és a gánai a Marseille teljesítményétől függ. Nagyon jó szériát kaptak el a Ligue 1-ben, már csak egy meccset kell veretlenül lehozniuk, hogy a két Hero, na meg Alexis Sanchez is fejlődjön. Sőt, utóbbi mindent teljesíthet ezzel, ő lehet a legtökéletesebb FUT Fantasy lap.

Mellé még Rúben Dias férhet már csak oda a jelenleg is karrierjüket töltő játékosok közül, a City védőjének mondjuk még van két meccse, ám ahhoz, hogy Sanchez statjait elérje, azokat gól nélkül kell, hogy lehozza a manchesteri gárda. A helyzet pedig az, hogy a jelenlegi formájuk alapján erre vajmi kevés az esély, ugyanis lehengerlően támadnak és minden meccsüket megnyerik, viszont az utolsó percekben állandóan kapnak egy gólt, ami nagy fejfájást jelenthet a FUT Fantasy lap birtokosainak.

Ezt olvastad már?

Győzd le a LEET munkatársait és vigyél haza uRage nyereményeket – Várunk a Tavaszi MondoConon!

 

×