Közeleg a hétvége és a 2023-as Tavaszi MondoCon, ahol a Leet különleges akciókkal és egy izgalmas League of Legends kihívással is vár.

Bármennyire is furcsa, már április vége van, most hétvégén pedig jön a Tavaszi MondoCon a Hungexpón. Végre találkozhatnak az anime, a manga, a cosplay, a videojátékok, a sci-fi és az ázsiai kultúra szerelmesei, arról nem is beszélve, hogy a sok-sok program mellett remek szórakozás, Leet akciók és nyeremények, sőt egy különleges LoL kihívás is vár mindenkire!

Találkozzunk a Tavaszi MondoConon a Leet standjánál szombaton és vasárnap!

League of Legends – Blackii, Ducky és a Leet

A Leet standját a B csarnokban találod majd, ahol a Hama uRage jóvoltából lehetőséged lesz értékes nyereményeket bezsebelni, ha úgy érzed, elég ügyes vagy League of Legends-ben. Magyarország legjobb LoL tartalomgyártói, TSBlackii és Ducky is ott lesznek, és ha legyőzöd őket, vagy a LEET munkatársait 1v1 LoL-ban, akkor tiéd lehet a uRage nyeremény.

Akár vesztesz, akár nyersz, kapsz tőlünk egy Hama stresszlabdát vagy egy szilikon karpántot.

Mikor?

TSBlackii és Ducky mindkét nap 10:00-11:30, illetve 14:00-15:30 között vár téged. Ha nyersz ellenük, ezek a nyeremények várnak:

  • 3db 186069      GAMING „URAGE M3CHANICAL EXODUS 860TKL”BILLENTYŰZET. RGB LED, BLUE SWITCH
  • 3db 186055       GAMING „URAGE REAPER 600” OPTIKAI EGÉR, 16000DPI
  • 3db 186047       GAMING EGÉRPAD URAGE „RGB LED” XXL,SPEED VERZIÓ, 2ND EDITION
  • 3db 186066       GAMING HEADSET „URAGE SOUNDZ 900 DAC” , 7.1

Nber céllövölde

Sokak nagy kedvence, az Nber céllövölde is visszatér, ahol Nerf Gunnal kell eltalálni a dobozokat. Ha sikerül, ingyen Nber Üccsit adunk ajándékba.

Leet Webshop akciók

Ha ez nem lenne elég, óriási akciókkal készülünk a MondoConra, szóval érdemes lesz körülnézni. Ne feledd, hogy rengeteg animés, filmes ajándékot is hazavihetsz, hiszen a Leet Lootbox ismét ott lesz a porondon.

A részletes programot megtalálod a MondoCon.hu oldalon! Találkozzunk április 29-én és 30-án a Hungexpón!

 

×