Mivel a jövő héten már mozikba kerül, a napokban mindenhol megrendezték a Guardians Of The Galaxy Vol. 3 sajtóvetítéseit. Az első vélemények.

Meglehetősen jól rajtolt A galaxis őrzői: 3. rész a kritikusoknál, ami azt jelzi, hogy a Marvel talán újra magára talál a Bosszúállók: Végjáték óta csak mennyiségre brutális, amúgy kissé lagymatag film- és sorozatözön teljesítménye után. A film jövő héten kezd a mozikban, úgyhogy megrendezték az ilyenkor szokásos sajtóvetítéseket.

Kritikákat ilyenkor még nem, csak a premiernaptól lehet közzétenni, viszont a közösségi médiába beömlöttek a rövid reakciók.

„Egyszerűen hihetetlen. El sem tudom képzelni, hogy A galaxis őrzői 3. részénél lehetne tökéletesebb befejezése James Gunn trilógiájának. Minden ígéretet beváltott, minden érzelmet minden karakter utazását. Ez a Marvel-filmek legjobbja. Vicces, megható, izgalmas, most azonnal újra akarom nézni” – tweetelte a Gizmodo és az io9 veterán kritikusa, Germain Lussier.

„A galaxis őrzői 3. rész az elmúlt évek legjobb Marvel-filmje. Tökéletes keveréke a humornak, a szívnek és az akciónak, egy epikus harmadik felvonással, ami nem válik CGI-péppé. Will Poulter legendás” – írta az Inverse szerkesztője, Jake Kleinman.

„A galaxis őrzői: 3. rész méltó lezárása a trilógiának. AZ EDDIGI LEGÉRZELMESEBB MARVEL-FILM. Rengeteg szív, akció és komédia. MORDÁLY MOSÓMEDVE, ENNYI. Emellett [szerintem] megkapjuk a legjobb MCU-akciósorozatot is a Bosszúállók-filmeken kívül” – jósolta Teejay McFly TikTok filmkritikus.

„Higgyétek el, nem túlzok, ha azt mondom, hogy A galaxis őrzői: 3. rész az egyik legjobb MCU-film eddig. Tényleg hihetetlen. Egy mélyen érzelmes történet, ami tökéletesen használja az összes karaktert, a legjobb értelemben. A humor egyensúlya pedig még soha nem volt ilyen jó” – lelkendezett a The Direct szerzője, Russ Milheim.

Ha csak a fele igaz, akkor már megéri látni! A galaxis őrzői trilógia záró darabja nálunk is május 4-től látható a mozikban.

A kiadott képek alapján ez se lesz rossz:

Zseniálisak a Dűne 2 első képei – új gonosztevő is jön a részben hazánkban készült sci-fiben

 

×