Végre konkrét részleteket mutatnak (de karakterfotó is van) a Dűne 2-ből, aminek eddig csak szűk körben mutatták be az előzetesét.

Legalább képeket már láthatunk az első részhez hasonlóan részben Magyarországon forgatott Dűne 2-ből, aminek a minap vetítették le az előzetesét a CinemaCon keretében. Amíg a videó is megérkezik a The Hollywood Reporter szerint „epikus háborús filmhez”, képeket nézegethetünk, eddig nem látott karakterekről, illetve olyanokról is, akiknek a visszatérését az első filmben látott sorsuk alapján nem igazán értünk. Na, mindegy, a lényeg az, hogy nagyon izgalmasan alakul a „Star Wars felnőtteknek franchise”: új szereplőként jön

Florence Pugh (Fekete özvegy),

 

Austin Butler (Elvis),

 

illetve Christopher Walken (Az Álmosvölgy legendája) és Lea Seydoux (Spectre), miközben az eredeti stábból újra láthatjuk Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson és Zendaya mellett Javier Bardemet, Stellan Skarsgårdot, Dave Bautistát és Josh Brolint:

 

A Frank Herbet regényéből készült filmes feldolgozásnak az első része is grandiózus volt, és a második még nagyobb látványt, izgalmat és drámát ígér. A hangulat a Vanity Fairben közölt további exkluzív képek alapján is elképesztő lesz.

 

Az új filmben Paul Atreides (Timothée Chalamet) a nomádok Messiása lesz egy sivatagi bolygón, amelyen óriási férgek védik a Fűszer nevű árucikket, ami utazókká, misztikus lényekké vagy őrültekké változtatja az embereket. Milyen árat fizet Paul azért, hogy az univerzum új uralkodója legyen? Kiderül a 2023. november 2-án mozikba kerülő filmből, de ami hamarabb jön, az a fotók után az előzetes.

Nem ez lenne az első meglepő beharangozó a héten:

Végre sok minden kiderül a Witcher 3. évadjának első előzeteséből

 

×