Befutott a várva várt trailer a Netflix sorozatához, amiben a Vaják szerepében leköszön Henry Cavill. Láthatóan nagyon megadják a módját a búcsúnak.

A tegnap megjelent karakterplakát és a Twitteren hozzáfűzött szöveg miatt arra tippeltünk, hogy küszöbön a Vaják 3. évadjának első előzetese, és be is jött a számításunk. A feszültséggel teli, nyomasztó képen Geraltot (Henry Cavill), Cirit (Freya Allan) és Yennefert (Anya Chalotra) láttuk, amint

féltve ölelik egymást valami nagy veszedelem miatt,

de aztán menetrend szerint berobbantották az előzetest is, benne a magyarázattal, hogy a főhősök mitől / kitől is rettegnek annyira. Amint az az első előzetesből ki is derül, a Professzor, vagyis Ralf Blunden eddig csak a regényekben feltűnt figurája köszön be – írta meg korábban a Redanian Intelligence-re hivatkozva a GameStar.

Forrás: Netflix

Akárhogy is, a sorozat első előzetese alapján annyi biztos, hogy a 2. évad történései miatt menekülőre kellett fogniuk a dolgot, és eközben láthatóan szét-szétszakítja a csapatot a bérgyilkosként nyomukban loholó Professzor.

 

A sokat ígérő előzetesből végre kiderül a nagy kérdés, hogy mikor látható a Vaják 3. évadja. Már a nyáron nézhetjük majd, de – a Netflix most már jó szokása szerint – kétfelé bontva, hogy fokozzák a tartós elkötelezettséget a sorozat iránt. Az első négy részt június 29-én, a második négyet pedig július 27-én teszik fel a kínálatba.

Nemrég a játék franchise új epizódjairól is egész sok minden kiderült:

Megvan, mikor jöhet a The Witcher 4 – A CD Projekt RED vezére csepegteti az infókat

 

×