Ismét tervet változtatott az Activision.

A Plunder a 2020 márciusában debütált Warzone egyik alap játékmódja volt. A Battle Royale elemektől nem szakadt el teljesen, ám a szabályrendszere teljesen mást helyezett előtérbe. A játékosoknak 30 percük volt egy-egy meccs teljesítésére és az egymillió dollár begyűjtésére. A fő móddal ellentétben végtelen újraéledés várja a játékosokat, így igazán dinamikus meccsekre számíthatnak a becsatlakozók.

A Warzone 2 megjelenésével a játékosok a Resurgence mód és pálya mellett talán a Plunderthiányolták a legjobban. A fejlesztők igyekeztek is lehűteni a kedélyeket a második szezonban. Jelezték, hogy Season 3-ban érkezik is a közösségkedvenc Plunder a Warzone 2 Rankeddel együtt. Szomorúan vehettük azonban tudomásul két hete, hogy erre nagy eséllyel csak a májusi Reloaded frissítést követően számíthatunk.

Úgy tűnik, hogy már a fejlesztők sem bírtak tovább várni: holnap érkezik a Plunder!

A fejlesztők egy pofás trailert is összedobtak a visszatérés alkalmából. Úgy tűnik, hogy a Warzone 2 Rankedre még tényleg várnunk kell pár hetet, de a Plunder a szerda esti Playlist frissítéssel együtt érkezik majd. A fejlesztők korábban elárulták, hogy a játékmódban ezúttal AI ellenfelekkel is találkozhatunk majd, ahogy új Public Eventek is debütálnak a móddal együtt. Remélhetőleg szerda délután részletesebben is megismerhetjük majd az új szabályokat egy fejlesztői blogbejegyzésnek köszönhetően.

A közelharcok kötelező elemei – Ezek a Warzone 2.0 legjobb SMG fegyverei

×